Faren fanger utroligt øjeblik, hvor pigerne drillede bavianen: Det ville de ønske, at de aldrig havde gjort

Emil Martesen

5 uger siden

|

16/06/2024
Udland
Foto: YouTube
Der var ikke meget at skrive hjem om for pigerne og deres far.

Dagens topnyheder

Når man lægger vejen forbi en zoologisk have eller er i nærheden af dyr, er det vigtigt at respektere og undgå at provokere dyrene. 

Og dette er en lektie, de fleste lærer som børn. 

I en bemærkelsesværdig video, som du i øvrigt kan se i bunden af artiklen, ser vi dog en far, der undlader at gribe ind, mens hans døtre opfører sig dårligt over for en bavian. 

Og på trods af bavianens tydelige utilfredshed med pigernes adfærd, vælger faren ikke at irettesætte dem eller give dem et godt eksempel. 

Videoen løfter sløret for, hvordan pigernes drillerier får bavianen til at reagere. 

De kaster mad ind til bavianen, selvom skiltene i zoologiske haver advarer imod at fodre dyrene. 

Og bavianen lægger heller ikke skjul på, at den bliver mere og mere frustreret, og til sidst beslutter den sig for at sætte pigerne og deres far på plads. 

Det er vigtigt at bemærke, at optagelsen af denne episode har fået stor opmærksomhed. Det viser tydeligt, hvordan bavianen tager affære og giver pigerne en lærestreg for livet. 

Denne historie tjener som en påmindelse om vigtigheden af at behandle dyr med respekt og tage ansvar for vores handlinger. Det er også en påmindelse til forældre om at opdrage deres børn til at være ansvarlige og respektfulde over for naturen og dens skabninger. 

Du kan se videoen herunder: