Fastfood-medarbejder arresteret for at have tisset i milkshakeblanding

Foto: Shutterstock

Politiet bekræfter, en manager hos fastfoodkæden blev taget i at urinere i milkshakeblandingen, mens han blev efterforsket for besiddelse og distribution af børnepornografi.

Politiet fandt videobeviser af den hygiejniske handling under en ransagning af medarbejderen Stephen Sharps digitale enheder i forbindelse med efterforskningen, der blev foretaget af Digital Evidence Cybercrime Unit ved Vancouver Police Department.

Myndighederne indledte efterforskningen, efter at Sharp angiveligt havde været i besiddelse af og distribueret "snesevis" af seksuelt eksplicitte billeder og videoer af børn, hvilket sandsynligvis havde resulteret i download af mindst ét stykke indhold i nærheden af hans arbejdssted.

Han blev anholdt den 10. maj og tilstod at have downloadet og distribueret eksplicitte billeder og videoer af børn.

Læs også

Politi bekræfter: Rusland forsøgte at påvirke resultatet af Eurovision

Politiet i Vancouver, Washington, bekræftede nyheden om Sharps handlinger den 15. maj.

De forklarede, at der blev udstedt en ransagningskendelse på Sharps digitale enheder, der befandt sig på hans person og på hans bopæl.

Efterforskningen blev indledningsvist foretaget af en kriminalteknisk efterforsker fra DECU.

Han fandt en video af Stephen, der urinerede i en beholder, som senere blev bekræftet at være en beholder med milkshakeblanding fra fastfoodkæden Arby's.

"Stephen Sharp tilstod over for detektiverne, at han havde urineret i milkshake-blandingen ved mindst to lejligheder for at opnå seksuel tilfredsstillelse. Digital Evidence Cybercrime Unit har imidlertid ikke fundet nogen beviser for, at Arby's eller dets franchisetager var klar over Sharps handlinger."

Foto: Instagram

Retsdokumenter, som The Columbian har aktindsigt i, fortæller om en anden leder fra Arby's, der udtaler, at han på dagen, hvor optagelserne af vandladningen blev taget, solgte omkring 40 milkshakes.

Betjentene arbejder nu på at identificere medlemmer af offentligheden, som måske uden at vide det er blevet ofre for Sharps forurening af milkshakemixet.

Kunder, der har købt en milkshake på Arby's på 221 NE 104 Ave. i Vancouver, Washington, enten den 30. eller 31. oktober 2021, bedes kontakte kriminalassistent Robert Givens.

Efterforskningen af Sharps beslaglagte digitale enheder er fortsat igangværende, men medarbejderen er blevet anholdt og anklaget for fire tilfælde af besiddelse af billeder af en mindreårig med seksuelt eksplicit adfærd og fire tilfælde af handel med billeder af mindreårige.

Stephen Sharp er siden blevet fyret fra Arby's.

Læs også

Nu får Netflix konkurrence: Danmarks første gratis streamingtjeneste lanceres

 

Dagens Gossip