Nu får Netflix konkurrence: Danmarks første gratis streamingtjeneste lanceres

Foto: Shutterstock

Der er allerede mange streamingtjenester på det danske marked, men nu kommer endnu én – og den er helt gratis.

Er du træt af at betale for Netflix måned efter måned? I så fald er der godt nyt til dig.

Læs også

Coop får stor bøde: Markedsførte frugt med 'gavnlig virkning på sygdom'

Onsdag d. 18. maj bliver en helt ny streamingtjeneste nemlig lanceret på det danske marked. Tjenesten hedder Pluto TV og adskiller sig fra de øvrige tjenester på et helt centralt punkt: den er helt gratis. Det oplyser NENT Group i en pressemeddelelse.

Du skal derfor ikke betale så meget som en krone, hvis du vil se det indhold, der tilbydes af Pluto TV. Til gengæld skal du kunne overkomme, at der bliver vist reklamer.

Streamingtjenesten ejes og drives af giganten Paramount, men det bliver ikke kun deres indhold, der gøres tilgængeligt på platformen. Alt indhold, som man hidtil har kunne finde på Viafree, flyttes nemlig til Pluto TV.

Det betyder, at man blandt andet vil kunne se favoritter såsom 'Paradise', 'Luksusfælden' og 'Familien fra Bryggen' på den nye tjeneste. Ligeledes vil der også være indhold fra Paramounts store bibliotek, herunder kendte titler som 'Catfish' og 'South Park'.

Konkret vil man på Pluto TV kunne finde indhold fra Viafree samt 210 tematisk organiserede originale kanaler på tværs af flere genrer, herunder film, tv-serier, reality, børnenes favoritter, sport, nyheder m.m.

Ikke nok med det, så vil man altså også kunne se mere end 70 tv-kanaler på den nye streamingtjeneste, der også lanceres i Sverige og Norge. Det omfatter kendte tv-kanaler såsom Nickelodeon, MTV og Comedy Central.

"Pluto TV i Norden har et eksklusivt tilbud. For første gang kombinerer vi streaming med den lineære tv-model, der allerede har fortryllet amerikanske og europæiske brugere, med en ny og udvidet on-demand sektion drevet af indhold fra Viafree for at tilbyde det bedste internationale og lokale indhold i én tjeneste," siger Olivier Jollet, General Manager og Senior Vice President, Pluto TV International.   

Det er desuden ikke nødvendigt at registrere sig som bruger på Pluto TV. Derimod kan man blot streame løs, såfremt man er villig til at se lidt reklamer i ny og næ.

Læs også

Rusland hævner sig mod Finland

 

Dagens Gossip