Fejl i jacuzzi: 10-årig pige blev suget fast og druknede

Foto: Dubai Politi

Det viste sig, at der var en fejl i jacuzzien, som gjorde det alt for let for pigens hår at blive fanget.

Uanset om man drikker det eller bader i det, så er man nødt til at have respekt for vand. Mange mennesker går desværre bort hvert eneste år i forbindelse med drukneulykker, men de fleste af disse sker på åbent hav.

Det er sjældent, at man hører om disse ulykker i private hjem, hvor folk har mulighed for at slappe af i et karbad eller en jacuzzi, hvis man er rigtig heldig.

Læs også

Biologisk mor til den ukrainske dværg afslører: Så gammel er min datter

I Dubai førte en fejli jacuzzien til det frygtelige scenarie, at en 10-årige pige mistede livet.

Ifølge det britiske medie The Sun, så har politikommissær Ahmad HUmaid Al Marri udtalt, at der er tale om en europæisk pige, og at det var hendes far, der fandt hende livløs på bunden.

“Den unge pige havde spurgt sin far, om hun måtte have lov til at bruge jacuzzien. Efter noget tid bemærkede faren, at hans datter var væk, og han skyndte sig ud til jacuzzien, hvor han fandt hende livløs på bunden.

Lær børn at holde sig væk

Kriminalteknikere ankom efterfølgende til stedet, og de kunne erfare, at den 10-årige piges hår var blevet suget ind i filteret, hvor det holdte hende fast, mens hun var under vandet. Den lille pige kunne dermed ikke komme op til overfladen igen, og det førte til hendes død.

Videre efterforskning har efterfølgende vist, at en fejl var skyld i den frygtelige drukneulykke. Jacuzziens afløb havde nemlig skabt en alt for stor ‘strøm’ i vandet, hvilket gjorde, at pigens hår lettere blev suget fast.

Politikommissæren slutter af med en opfordring til alle forældre. De bør lære deres børn, altid at holde sig væk fra afløb og filtre. Hvad enten det er i en pool eller en jacuzzi. Det er nemlig meget let for både hår, smykker eller lemmer at blive suget ind.

Læs også

Kræftsyge Scott har passeret sin ‘udløbsdato’ - Bizar blanding af ormepiller og cannabis holder ham i live

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip