Fik penis i klemme: Hospital måtte tilkalde brandvæsenet

Foto: Shutterstock.com

Hospitalet var nødt til at tilkalde hjælp efter at have modtaget en patient, som havde været ude for en besynderlig ulykke.

På Huddersfield Royal Infirmary skete der noget højt usædvanligt, da man fandt sig nødsaget til at måtte tilkalde redningstjenesten West Yorkshire Fire and Rescure Service, fordi de havde brug for hjælp med en patient. 

Patienten havde nemlig formået at få en rustfri metalring fastklemt til sin penis, hvilket alts Huddersfield Royal Infirmary ikke var lige så godt stillet til at tage sig af som deres redningskolleger.

Læs også

Britney smider BH'en: Se billedet her

Lægerne havde nemlig ikke udstyret, der var påkrævet i den gældende situation, hvilket dog deres kollegaer fra frontlinjen heldigvis var, hvorfor de var med til at redde patienten, som ønsker at forblive anonym, fra en uhyre smertefuld og pinlig situation. 

Stuart Oliver, tidligere læge, har knyttet nogle ord til den meget besynderlige hændelse, som Stuart fortæller, har været "meget smertefuldt" for manden. 

"Jeg har ingen idé om, hvorfor manden ville have valgt at gøre sådan noget som dette, men jeg kan kun antage, at det skulle hjælpe med at opretholde hans erektion," siger Stuart Oliver til YorkshireLive.

"Problemet er, at blodet har fundet vej til penis, og det skal drænes tilbage, men hvis der opstår en hævelse, så ville det blive forhindret i netop dette." 

"Det har været utroligt smertefuldt for ham, og man har været nødt til at fjerne ringen hurtigst muligt, da risikoen for koldbrand kun bliver større."

"Det er underligt at vælge metalringen, eftersom gummi kan strækkes mere." 

Der var også en talsperson for West Yorkshire Fire and Rescue Service ude at kommentere på den meget spøjse ulykke: 

"West Yorkshire Fire and Rescue Service-besætningen måtte rykke ud til et hospital på Acre Street, Lindley, Huddersfield, i går (torsdag, red.) eftermiddag for at assistere lægerne med en patient."

Foto: Google Maps

Man kan roligt sige, at en sag som denne er meget usædvanlig og spøjs, men måske patienten vil kunne trøste sig med tanken om, at han dog langt fra er den første, der kommer galt afsted med penis.

Det er eksempelvis omkring to år siden, at man kunne læse om en mand fra Hong Kong og hans valg om at bruge en stor metalmøtrik som en provisorisk penisring for bedre at kunne opretholde sin erektion.

Men den 34-årige måtte dog indse, at han havde jokket i spinaten, da man ikke var i stand til at løsne møtrikken fra bunden af skaftet, hvorfor man måtte fragte ham til hospitalet. 

I kølvandet på ovennævnte, og indtil han blev undersøgt, havde han fået feber, men hvad værre var, at hans penis var stærkt ødematøs - med andre ord, så havde der ophobet sig meget overskydende væske. 

Lægerne måtte derfor tage en diamantskærer med i kampen, da man ellers ikke kunne trænge igennem metallet, hvilket man umiddelbart ville forvente har sørget for, at hans medlem skrumpede ned. 

Man må derfor regne med, at han ikke kommer ud for det samme igen, eftersom han nu har lært det på den hårde måde.

Læs også

Fik ring af kæresten: Nu tvivler internettet på romantikkens eksistens

 

Dagens Gossip