Fik ring af kæresten: Nu tvivler internettet på romantikkens eksistens

Foto: Facebook

Nu til dags kan man finde mange måder, hvorpå man kan lade sine følelser komme til udtryk og erklære sin kærlighed til nogen på.

Skulle man falde over et vedhæng derhjemme, som bare ligger og samler støv dag ud og dag ind, kan det omdannes til et nyt smykke, ligesom aske, når komprimeret med meget stor kraft, vil blive omdannet til diamanter. 

Men ovennævnte er blot få ud af tonsvis af måder, man kan lade sit livs kærlighed vide, hvad man føler, men samtidig kan man argumentere for, at man blandt de tonsvis af måder, også kan falde over en del, som mange ville holde sig fra.  

Læs også

Kvinde fortæller uhyggelig hotelhistorie: Man skal aldrig åbne døren

Det er nemlig ikke alle måde, der er lige gode at gøre brug af, da de i stedet bliver kategoriseret som en smutter. 

Det var netop dette, en kvinde fik at mærke, da hun delte et billede af sin ring på Facebook, som efterlod mange med en tabt kæbe. 

Det er der i hvert fald mange, der siger om ringen, som har efterladt folk chokeret. 

Det startede meget uskyldigt i form af et opslag på Facebook, hvor en kvinder stolt viser sin ring frem, som hun havde fået af sin partner. 

Men da hun efterfølgende afslørede, at det slet ikke var en ægte juvel i midten af ringen, men at man derimod havde lavet en ud af hendes egen modermælk.

Foto: Facebook

"Jeg fik denne ring af min kæreste i en af mine julegaver, men nu har jeg rent faktisk fået den," skriver hun, hvorefter hun tilføjer, at "den er lavet af min egen modermælk og er så, så speciel". 

Hun har endnu ikke svaret på spørgsmålet om, hvorvidt det er en forlovelsesring eller ikke, men dette hævder flere medier, li men hun bærer den dog på den finger. 

I takt med, at opslaget fik mere og mere opmærksomhed, spredte det sig til andre Facebook-grupper, herunder en gruppe, hvor de kommer med nedladende kommentarer om folks ringe - og de holder sig ikke tilbage. 

"Det er... det er bare mælk. Jeg kan ikke forstå, hvorfor det får så meget opmærksomhed, for man kunne da lige så vel have lavet en ring ud af kartoffelmos," skriver en til opslaget. 

"Jeg har altid en konservatør stående i stand-by for at kunne holde mine kæledyrs kranier rene, efter at de er gået bort og selv jeg synes, denne ring er underlig," tilføjer en anden bruger.

"Hvor kan I se det sentimentale ved det? Det er bare kropsvæske. Jeg får mine smykker lavet af børn og familiemedlemmer, men sin egen væske? Altså, så lad mig hente min babytand, så jeg kan bære den på min hånd, eller måske afklippede negle, som man kan bruge omkring halsområdet?"

Kvinden, som hurtigt måtte sande, at internettet ikke var lige så glad for ringen, som hun er, vil heller ikke være den første, der bruger modermælk i forbindelse med smykker, hvilket man nu har gjort i et par år, i hvert fald kommercielt.

Læs også

Britney smider BH'en: Se billedet her

 

Dagens Gossip