Fire ekstra feriedage til ikke-rygere

Foto: Shutterstock.com

Hos en rekrutteringsvirksomhed havde direktøren ondt af alle ikke-rygerne, der arbejedede hårdt, mens rygerne holdt rygepause. Derfor gav han dem fire ekstra fridage om året.

En af ulemperne ved at have ansatte der ryger, er, at hver gang de tager sig en rygepause, så vil det betyde mindre arbejde udført.

En direktør for et rekrutteringsfirma har længe tænkt over, hvad man kunne gøre for at ændre dette, og for nyligt kom han på den perfekte løsning, der både glæder nogle ansatte, og kan få andre til at stoppe med at ryge.

Læs også

Skat med melding til danskerne: Nu er det sidste chance

Don Bryden fra KCJ Training & Employment Solutions fortæller til det lokale Swindon Advertiser, at han bemærkede, at flere af de ansatte rygere ofte forlod deres pladser for at ryge cigaretter, hvilket i gennemsnit tog 10 minutter.

Ikke-rygerne sad dog fortsat på kontoret og arbejdede, og det ville han gerne hylde.

“Så kiggede jeg på de andre under disse pauser, og de sidder altid ved telefonen, skriver løs og forsøger at gøre deres arbejde, så jeg tænkte, at de burde blive kompenseret,” fortæller han til mediet.

Fire ekstra fridage

Don Bryden kom efterfølgende i tank om, at han havde set et par debatter, hvor der netop var blevet diskuteret rygere på arbejdspladsen. Her lød forslaget, at ikke-rygere burde få fire ekstra fridage, da det ville gå op med den mængde tid, som rygerne får rygepauser.

“Jeg har ikke set andre virksomheder i Swindon gøre det, så lad os starte noget her. Det er på høje tid og vil forhåbentlig inspirere andre virksomheder til at gøre det samme,” fortæller han.

Efter han meddelte den nye besked, var der flere af rygerne, der fortalte, at de ville stoppe med at ryge. 

Det var chefen glad for at høre, men det ændrede ikke på, at de ville få flere fridage endnu. For at en ryger kan hoppe med på vognen med fire ekstra fridage, er det nødvendigt, at personen har holdt sig røgfri i 12 måneder.

Hvad synes du om de fire ekstra arbejdsdage til ikke-rygere?

Læs også

Jason Watt med morbid kommentar til Peter Madsen: ‘Hvis hun vil skilles, siger du vel, I hvor mange stykker?

 

 

Dagens Gossip