Fitbit-ur afslørede mandens utroskab

Foto: Maxim Zmeyev/Reuters/Ritzau Scanpix

Tv-værten Jane Slater kan takke sin ekskæreste for, at han gav hende et fitnessur i julegave. Det endte nemlig med at afsløre mandens utroskab.

Det er blevet rigtig populært med et af de såkaldte fitnessure, hvor man har mulighed for at få tracket sin puls og sin aktivitet i løbet af dagen.

Flere af disse ure giver dig muligheden for at synkronisere med et lignende ur, så man har mulighed for at følge med i sin familie, venner eller kærestes aktivitet.

Læs også

Opdagede utroskab dagen før bryllup: Valgte at fuldende det alligevel med et vildt twist

Den mulighed synes tv-værten Jane Slater og hendes daværende kæreste var en god ide, og de opfordrede og motiverede derfor hinanden til at være mere aktive. Ingen af dem havde dog regnet med, at deres fitnessure ville blive enden på forholdet.

Var aktiv klokken 4.00 om natten

Jane Slater fortæller i et opslag på Twitter, at hendes daværende kæreste ikke var hjemme midt om natten, og pludselig kunne hun se, at hans aktivitetsniveau begyndte at stige på fitnessuret.

“En ekskæreste gav mig et Fitbit (Fitnessur. red.) til jul, og jeg elskede det. Vi synkroniserede, motiverede hinanden og jeg hadede det ikke før, at jeg ikke vidste hvor han var klokken 4.00 om natten, og hans fysiske aktivitetsniveau steg i appen,” skriver tv-værten på hendes profil fulgt op med, at hun ville ønske, at historien ikke var ægte.

Tv-værten har generelt ikke været heldig med de mænd, hun har datet, for i et senere opslag fortæller hun, at en anden fyr også var hende utro.

Hun så denne mand, og de havde aftalt, at hun skulle overnatte hos ham, mens han tog i byen. Det må manden dog have glemt, for i sin brandert scorede han en kvinde, som han valgte at tage med hjem i lejligheden, hvor hans kæreste altså befandt sig.

Det første opslag er blevet liket knap en halv million gange, og det er blevet delt 45.800 gange i skrivende stund. Tv-værten var dog hurtigt nødt til at skrive et nyt opslag, da de mange følgere troede, at der var tale om hende ekskæreste Austin, som pludselig modtog en masse hadske beskeder.

Hun skrev derfor i opslaget, at der ikke var tale om ham, og at han var den bedste kæreste, hun havde haft. Deres årsag til bruddet var dog timingen og ikke utroskab.

Læs også

Her er verdens første abe-grise: Det skal de bruges til

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip