Flere kunder lagde vejen forbi Aldi for at handle ind - men blot få minutter senere tog situationen en uventet drejning

Skrevet af Emil Martesen

25/02/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Blot få minutter senere tog situationen en uventet drejning.

Mest læste i dag

Kunder i Aldi-supermarkederne fik sig noget af en overraskelse, da de for nyligt lagde vejen forbi Aldi.

Her måtte de sande, at prisen på frisk kylling blev scannet til et svimlende beløb, der varierede fra £65 til så højt som £656.

Problemet, der fandt sted i Aldi-butikkerne i Storbritannien, så dagens lys, da en shopper postede på Aldi Shoppers UK Facebook-side, at en pakke med fire kyllingebryster, prissat til £5,70, blev scannet til £65,60.

Tråden blev hurtigt fyldt med lignende oplevelser fra andre kunder, hvoraf én udtalte, at deres medium kylling blev scannet til £500.

Aldi bekræftede senere hen, at problemet skyldtes en fejl med stregkoden, hvilket fik scanneren til at registrere kyllingen til flere gange dens vægt i stedet for den fastsatte pris.

Det skriver The Mirror.

Supermarkedskæden lagde heller ikke skjul på, at de straks tog handling for at rette situationen ved manuelt at indtaste vægtene ved kassen:

"Vores leverandør har bekræftet, at der var et problem med etiketmaskinen på deres produktionssted, som nu er blevet rettet. Vi undskylder for enhver ulejlighed, det måtte have forårsaget".

Selvom problemet blev løst, fungerede det som en øjenåbner for kunderne om altid at tjekke deres kvitteringer. Mange shoppere på Facebook-tråden var forstående over for problemet, men understregede behovet for opmærksomhed:

"Det er derfor, jeg er begyndt at få kvitteringer hver gang; lejlighedsvis bliver en vare scannet for mange gange, især hvis der er ret mange på samme tid".