Flugtbilist kører 61-årig mand over i fodgængerfelt: Kort efter får hun en hjerteskærende besked

Foto: Shutterstock

En flugtbillist ramte en 61-årig mand, og stoppede ikke. Først senere fandt hun ud af, hvem hun havde ramt.

Fatheha Begum Abedin var ude at køre, da hun valgte at tage sin telefon frem. Det resulterede i, at hun kørte en ældre herre ned – og hun fandt senere ud af, at manden var hendes svigerfar.

Fatheha havde dog ingen intention om at hjælpe, hvorfor hun fortsatte med at køre. Det hele blev fanget af overvågningskameraer, hvilket ledte til en politijagt.

Læs også

Tysk politi er sikre: Maddie er død

Abedin begyndte at fabrikere hendes første streng af løgne, som hun håbede ville skjule, hvad hun havde gjort. Se videoen her.

En streng af løgne

Ifølge Leicester Crown Court, så fortsatte den 29-årige med sine løgne, mens politiet samlede beviser mod hende. Hun hævdede, at hun ikke vidste noget om en ulykke, der skulle være sket på St. Peter’s Road.

Dette fulgte hun op med at sige, at hun muligvis var involverede, men at hun ikke var ved bevidsthed grundet et astmaanfald, hvorfor hun ikke kunne huske noget.

Ulykken, som blev fanget af overvågningskameraer, viser den 29-årige køre direkte ind i hendes svigerfar, der bliver ramt med så stor kraft, at han ryger op på forruden.

Hun stoppede dog ikke hendes løgnagtige veje. Hun hævdede herefter, at skaderne skyldes tyveknægte, der prøvede at stjæle hendes telefon, siger anklager Joey Kwong.

Ekspert skød hendes udsagn ned

Hun prøvede at skjule, at hun brugte sin telefon ved at sige, at sige, at det skyldes, at den sendte forsinkede beskeder – noget, der blev afvist af en ekspert.

Kwong tilføjede, at Leicestershire Politi kunne bekræfte, at de fik genskabt 32 beskeder, der viste hun var skyldig i tiltalen, samt at hun fik hendes forrude fikset, inden politiet kunne undersøge det.

Hun løb endelig tør for løgne, og hun erklærede sig skyldig i to tiltaler.

Hun mødte op i retten, hvor hun blev mødt af familiemedlemmer – inklusiv hendes svigerfar. Hendes familie vidste ikke, hvad hun havde lavet, men de fik lugten lunten efter at efterforskningen tog til.

Genfortælling i kronologisk rækkefølge

I retten blev der fortalt, hvordan aftenen var forløbet. Adedin forlod hjemmet, for at hente takeaway. Hendes svigerfar forlod hjemmet på samme tid, for at besøge et familiemedlem.

Hun var på vej hjem, da hun trækker sin telefon frem, da hendes svigerfar er på vej over et fodgængerfelt. Hun kørte frontalt ind i ham, hvilket efterlod svigerfaren med flere skader.

Læs også

16-årig pige voldtaget og dræbt: Lig efterladt på byggeplads

"Det er åbenlyst, at du vidste, du var involveret i et uheld, men det er også tydligt, at du prøvede at skjule det", blev der sagt under retssagen.

Det endte med, at Abedin blev kendt skyldig i to tiltaler, hvor hun fik 6 måneder for hasarderet kørsel, samt 12 måneder for at forhindre retfærdighed i at blive fyldestgjort.

 

Dagens Gossip