Fly styrtet ned: Flere huse ramt

Foto: Twitter

Søndag er et fly styrtet ned og har ramt flere huse

Søndag er et militærfly styrtet ned i Texas i USA, hvor det har ramt mindst seks huse. Flyet fik problemer under flyvningen, og som et resultat af dette styrtede det ned i et boligområde ved Lake Worth i Texas.

Læs også

Kendt fodboldspiller har gjort sin niece gravid

Det oplyser det amerikanske medie NBC.

Der var to personer ombord på flyet, som begge er kommet til skade og bliver behandlet på hospitalet. De var personer hjemme i flere af de huse, der blev ramt af det nedstyrtede fly. Tre af disse personer har pådraget sig mindre skader i forbindelse med flystyrtet.

Ifølge NBC er der én person, der er i kritisk tilstand efter flystyrtet. Vedkommende er blevet hastet til Parkland Memorial Hospital i Dallas.

Flere vidner har forklaret til det amerikanske medie, at der var to personer, der så ud til at have skudt sig ud fra flyet via katapultsæder. En af de to personer, der havde skudt sig ud af flyet, er angiveligt blevet alvorligt såret, efter at være blevet viklet ind i elledninger.

"Jeg var i min bil lige på State Highway 199 foran en donutbutik, da piloten landede på elledningerne," siger vidnet Cara Camp til NBC

"Mens jeg kørte, hørte jeg en høj eksplosion, og vragrester ramte bilen," fortæller Cara Camp også.

Endvidere fortæller et andet vidne, der bor i nærheden af det boligområde, hvor flyet styrtede ned, at vedkommende hastede hen til sine naboer for at hjælpe dem ud af deres hus.

Læs også

Belgiske myndigheder melder ud: Det var ikke bilistens skyld

Vidnet hjalp en ældre kvinde ud af sit hus, da hun efter flystyrtet var bange for at forlade sit hus. Militærflyet styrtede ned i et kvarter, der ligger omtrent en kilometer nord for Naval Air Station i Fort Worth. Ifølge B.T. vides det endnu ikke, hvor flyet har base henne.

 

Dagens Gossip