Flyselskab døjer med hacker: Afspiller orgasmelyde under hele flyveturen

Foto: Shutterstock

Spøgefuglen hackede sig ind i flyets intercom-system og afspillede orgasmelyde.

Det hylende morsomme øjeblik fandt sted som følge af, at et flys intercom blev "hacket" af en anonym spøgefugl, som lavede "orgasme"-lyde under hele turen - til stor frustration for personalet om bord.

Læs også

Gav 20.000 kroner i drikkepenge: Så blev han sagtsøgt af restauranten

TikTok-brugeren Emerson Collins, der deler videoer under brugernavnet @emersoncollins1, delte den morsomme video med teksten: "Mest underlige flyvetur nogensinde".

@emersoncollins1

Weirdest. Flight. EVER!

♬ original sound - Emerson Collins
Weirdest. Flight. EVER!

"Personen har 'hacket' sig ind i intercom-systemet og fortsætter med at lave lyde, der minder om en blanding mellem orgasmer og opkast," siger han i videoen, inden han bliver afbrudt af personalet: 

"Vi er klar over, at der er en virkelig irriterende støj over vores intercom. Flyvestationen forsøger at finde frem til fejlen for at slukke for det, så vær tålmodig med os. Vi ved, at dette er en meget usædvanlig anomali, og ingen af os nyder det."

Collins begynder derefter at smile og fortæller, at han ellers var begyndt at nyde det.

Foto: TikTok/@emersoncollins1

Utallige andre TikTok-brugere fandt det bizarre scenarie lige så morsomt som Collins, der fortæller, at det fandt sted under en flyvetur med American Airlines.

Det er endnu ukendt, hvem den morsomme spøgefugl, er.

Men i et Twitter-opslag fremgår det, at der udspillede sig lignende scener i et andet American Airlines-fly fra John Wayne Airport i Santa Ana, Californien, til Dallas Fort Worth International Airport i Texas.

Twitter-brugeren linkede også til FlightAware-data for rejsen og tilføjede, at de ikke havde "nogen som helst form for idé" om, hvordan det er sket.

"Jeg føler mig også nødt til at tilføje, at det med, at man har "hacket sig ind" er den del, som jeg har størst problemer med - det føles ikke muligt. Samtidig kan jeg for mit liv ikke finde ud af, hvad den endelige forklaring er."

Læs også

Ny coronavariant opdaget i Danmark

 

Dagens Gossip