Fodboldstjerne nægtede vaccine: Nu er der opstået helbredsproblemer

Foto: Shutterstock.com

Joshua Kimmich er ikke kommet helt ovenpå igen.

Det vakte stor opsigt, da den tyske fodboldspiller Joshua Kimmich tilbage i oktober måned offentligt nægtede at lade sig vaccinere mod coronavirus.

Spilleren, som til daglig spiller i den tyske storklub FC Bayern München, blev så uheldigvis testet positiv for coronavirus 24. november.

Læs også

68 fuldt vaccinerede hospitalsansatte er smittet med corona efter julefest

Nu kommer klubben så ud med en status på Kimmich, og det er ikke de bedste nyheder.

"Jeg er glad for, at min selvisolation som følge af coronavirus er afsluttet. Jeg har det fint, men jeg kan stadig ikke træne fuldt med grundet infiltrationer i mine lunger. Jeg vil derfor genoptræne nu, og jeg kan ikke vente med at være helt tilbage i januar," siger Kimmich til Bayerns hjemmeside ifølge Ekstra Bladet.

Da Kimmich offentlig nægtede at vaccinere, fik det hurtigt interesse fra politisk side.

Kimmich argumenterede for, at han frygtede for de endnu ukendte bivirkninger på langt sigt. og derfor ville undgå vaccinen.

 Det fik Tysklands indenrigsminister, Horst Seehofer, til at reagere. 

“Tænk igen og bliv vaccineret. Du er en personlighed med en eksemplarisk karakter. Og hvis du bliver vaccineret, vil andre sige ‘så gør jeg det også’,” lød det fra Seehofer direkte til Kimmich.

Det er ikke kun på den politiske scene, at indflydelsesrige personer har besvaret Kimmichs tvivl og manglende vaccine.

Bayern Münchens egen direktør, Oliver Kahn, som selv er tidligere spiller og i øvrigt af mange betragtes som værende en af Tysklands helt store fodboldlegender, var også ude med en klar opfordring:

“Det er vigtigt at sige, at vi kun kan råde alle til at blive vaccineret. Det har vi fremhævet igennem en række handlinger, men i sidste ende skal man respektere, at andre kan have en anden mening,” sagde Kahn.

Læs også

Museum efterlyser: Hvem har glemt sin tissekone?

 

 

Dagens Gossip