Føj: Elever serverede pandekager med kropslige ingredienser til lærere

Foto: Shutterstock.com

En gruppe lærere fik sig en klam overraskelse, da de skulle smage og vurdere nogle pandekager, som en flok elever havde lavet på skolen. Pandekagerne indeholdt nemlig både sæd og urin.

De fleste af os har formentlig haft en skolelærer, som vi slet ikke brød os om. Mange har måske tænkt utallige tanker om ting, de gerne ville gøre ved den pågældende lærer, men de fleste holder heldigvis igen.

Det gjorde en gruppe elever fra Hyatts Middle School i Ohio dog ikke, og politiet er nu ved at undersøge en hændelse, hvor eleverne skulle have serveret pandekager med både sæd og urin til flere af skolens lærere.

Læs også

Ren tømmermænd i Thailand: Vågnede op efter bytur med penis skåret af

CBS News skriver, at hændelsen skete i torsdags, hvor eleverne var til en form for hjemkundskab, som de kalder ‘Global Gourmet’ Under denne lektion skulle eleverne dyste mod hinanden i grupper, hvor de skulle lave mad, som lærerne så skulle smage på og efterfølgende kåre en vinder.

En gruppe elever var dog ikke interesserede i at vinde, de ville hellere sætte deres lærere i en utrolig ubehagelig situation.

Det blev filmet på video

Hvorledes lærerne blev opmærksomme på de klamme ingredienser, da de skulle smage på pandekagerne, melder historien ikke noget om. Politiet fik til gengæld færten af de ulækre drengestreger, da der pludselig begyndte at florere en video rundt, hvor man ifølge CBW News kan se ‘flere af tingene’ ske.

Her hentydes der formentlig til, at drengene tilføjer urin og/eller sæd til pandekagedejen, som de efterfølgende skulle servere til lærerne.

Drengenes advokat mener dog ikke, at man på forhånd skal dømme drengene, og han er slet ikke sikker på, at der overhovedet har været urin eller sæd i maden.

“Vi ved ikke, om der overhovedet var tilføjet urin eller sæd i nogens mad. Jeg ved ikke, hvordan skolen kan vide det,” fortæller advokaten Brad Koffel med henblik på, at der endnu ikke er foretaget en undersøgelse af pandekagerne.

Sådan en undersøgelse er dog i gang, da politiet har sendt pandekagerne til et laboratorium, hvor de skal undersøge, om der rent faktisk var tilføjet de ulækre ingredienser til pandekagerne.

Læs også

En DNA-test vendte op og ned på hans liv - Gik fra fattig til stenrig

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip