FØJ: Kinderæg med ulækker overraskelse

Foto: Shutterstock.com

Det var noget af en klam overraskelse, som en mor var vidne til, da hun gav hendes 2-årige søn et kinderæg, som han kunne sidde og ganske løs i. Ægget der så lidt mærkeligt ud, var nemlig levende.

En mor havde købt et kinderæg til sin ligge søn, som kunne nyde en lækker omgang chokolade, inden han kunne lege med den sjove overraskelse, som der følger med inde i ægget. Overraskelse var der i den grad, desværre var det bare ikke af den slags, som hverken mor eller søn havde håbet på.

28-årige Karly Mulligan fjernede indpakningen på kinderægget, og erfarede et chokoladeæg, der så en anelse anderledes ud, end det plejer. Hun valgte derfor at skille ægget ad med en kniv, og så kom der en ulækker lille skikkelse frem.

Læs også

200.000 kr. for 7 rigtige? Det kan ikke være rigtigt

”Vi valgte at åbne det med en kniv, og så ud af det blå, dukkede der en lille gul mide frem, som landede på køkkenbordet,” fortæller moren ifølge Nottinghampost og fortsætter:

”Jeg var skræmt. Jeg skyndte mig at tage min telefon, og begyndte at filme, mens vi prikkede lidt mere til ægget, og så flere mider komme frem,” lød det fra den 28-årige Karly Mulligan.

Vil ikke have kompensation

Det ses jævnligt, at folk uploader billeder på de sociale medier, hvor de har fået noget klamt eller en forkert vare ved en fejltagelse, og derfor ønsker at blive kompenseret af virksomheden. Den 28-årige mor uploadede videoen af miderne fra hendes kinderæg på Facebook, men det var ikke for at få nogen form for kompensation, hun ville bare gerne advare andre.

 

”Jeg valgte at lægge videoen på Facebook, og nu er den gået viralt. Efter at der kom fire mider ud, valgte a vi at stoppe, og pakkede det ind igen. Der kunne være flere derinde,” fortæller hun og fortsætter:

”Jeg er ikke ude efter kompensation, jeg vil bare gerne have folk til at vide det. Jeg mener, at det er vigtigt,” lyder det fra den rystede mor.

Butikken B&M hvor moren købte sit kinderæg, har kommenteret på sagen, som de kalder en isoleret hændelse.

”Kvaliteten af vores produkter er af største betydning for os, og vi mener, at dette er en isoleret hændelse. Vi vil undersøge dette med vores leverandør,” lyder det fra butikken.

Moren havde købt tre kinderæg, men der var kun mider i det ene af dem. Hun var lykkelig for, at hun åbnede ægget, da hende 2-årige søn næppe havde vidst, at der var noget galt med ægget, og dermed uvidende fortæret det.

Læs også

Se billedet: Nu viser onani-caroline sin nye røv frem

 

Dagens Gossip