Først blev hun voldtaget derefter brændt til døde på vej til retten for at vidne

I Indien er en kvinde blevet brændt ihjel, da hun skulle vidne i en voldtægtssag. Foto: Pixabay.com

En kvinde fra Indien er død efter hun blev brændt på vej til retten for at vidne i en sag om den voldtægt, hun selv var offer for.

Indien har det svært med rettigheder for kvinder og med mere end 40.000 voldtægter om året står det rigtig slemt til. Tallene kan sagtens være meget højere, da mange kvinder med rette frygter for deres liv, hvis de melder en sag til myndighederne. Ofte slipper gerningsmændene med små bøder og en mindre fysisk straf. 

Det seneste offer var en 23-årig kvinde, der på vej mod retten blev forbrændt på mere end 90% af kroppen. Fem mænd, herunder den person, der er mistænkt for voldtægten, er nu blevet arresteret efter angrebet på kvinden. Nu er kvinden så død af hjertesvigt.

Offerets søster har fortalt BBC, at familien vil fortsætte med at kæmpe for retfærdighed. Familien går også ind for dødsstraf til de gerningsmænd, der begår disse forbrydelser. 

Kvinden døde samme dag som politiet i den sydlige del af Telangana dræbte fire mænd, der var mistænkt for at voldtage og dræbe en 27 år gammel dyrlæge.

Den nationale menneskerettighedskommission, et autonomt organ i det indiske parlament, bebudede fredag, at der blev sendt en efterforskningsmission afsted for at undersøge de nærmere omstændigheder for den likvidering af gerningsmændene, der senere er blevet fejret af den lokale befolkning.

Læs også

Dansk stjerne har fået lækket intim-video

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip