Dansk stjerne har fået lækket intim-video

Foto: Gonzales Photo Thomas Rasmussen/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Den danske rapper Tessa har mod sin vilje fået delt en intim video, hun havde sendt til folk, hun havde tillid til. Nu er de blevet politianmeldt.

I løbet af de sidste par år har der været meget fokus på det såkaldte ‘hævnporno’ hvor folk deler intime billeder og videoer af andre personer, uden deres tilladelse.

Det er meget strafbart, og man burde efterhånden tro, at folk havde fået det lært, men nu er der igen blevet delt intime videoer. Denne gang er det af den danske rapper ‘Tessa’, der særligt slog igennem med hendes helt store hit ‘Snakker for meget’.

Læs også

Vild kritik efter Vild med Dans-sejr: Fordel fordi de var et bøssepar

Det er Tessa selv, der på de sociale medier gør opmærksom på, at en intim video nu florere på nettet af hende. En video der kun er blevet delt til folk, som hun har tillid til, men som efterfølgende brød denne tillid og delte videoen videre.

“De her videoer er blevet sendt privat til folk, og derfor er det ulovligt at dele dem på internettet uden min tilladelse,” fortæller hun på Instagram.

Rapperen fortæller, at der er tale om en video, hvor hun sidder uden ret meget tøj på, og hvor hun ryger en joint.

Hun fortæller også, at hun har lavet en politianmeldelse, og det har Midt- og Vestsjællands Politi bekræftet, da DR kontaktede dem.

Tessa opfordrer andre der har været udsat for lignende til at stille sig frem og snakke højt om det, ligesom hende selv. Rapperen har flere kommentarer til den intime video, der er blevet delt, og dem kan man høre på hendes podcast ‘Gør det, du frygter,”

Læs også

Tilbagekaldes: Insekter fundet i fødevare

 

 

Dagens Gossip