Første interview med Alec Baldwin efter drabsulykke: Jeg trykkede ikke på aftrækkeren

Foto: Shutterstock

I et nyt interview udtaler Alec Baldwin, at han "ikke trykkede på aftrækkeren" på det våben, som skød og dræbte filmfotografen Halyna Hutchins under optagelserne til filmen 'Rust'.

D. 21. oktober i år blev filmfotografen Halyna Hutchins skudt og dræbt i en ulykke under optagelserne til filmen 'Rust' i Santa Fe, New Mexico. 

Siden ulykken har det lydt, at en af hovedrollerne, den amerikanske stjerne Alec Baldwin, skulle have affyret en attrappistol, som på den ene eller anden måde affyrede en patron, som dræbte filmfotografen og sårede filmens instruktør.

Læs også

Christian Eriksen træner i dansk Superligaklub

Det har siden d. 21. oktober været under efterforskning, hvad der helt præcist skete. Nu åbner Baldwin op i en 'teaser' fra det første interview siden ulykken.

Baldwin bliver interviewet af George Stephanopoulos, og siger ifølge The Sun til ham: "Jeg trykkede ikke på aftrækkeren. Nej, nej, nej, nej, nej, jeg ville aldrig pege en pistol mod nogen og trykke på aftrækkeren, aldrig."

Baldwin er tydeligt berørt i klippet, og da han bliver spurgt af Stephanopoulos, hvordan en ægte patron er havnet på settet, svarer han: "Jeg aner det ikke. Nogen puttede en ægte patron i en pistol - en patron som slet ikke skulle være på ejendommen." 

Baldwin fortæller i interviewet om Hutchins: "Hun var en, som var elsket af alle, hun arbejdede med. Hun blev beundret."

Han har desuden tidligere fortalt, at ham og Hutchins var venner, og at han spiste aftensmad med hende og instruktøren den dag, de ankom til settet i Santa Fe. 

Baldwin har desuden tidligere forklaret, hvordan han efterfølgende har mødtes med Hutchins mand og 9-årige søn, og at han er i "konstant kontakt" med sønnen og manden, som er "i chok". 

Det er ikke tydeligt i klippet fra interviewet, hvem der så skulle have trykket på aftrækkeren, eller hvordan hændelsen ellers er forløbet. Sagen bliver stadig efterforsket. 

Læs også

Kendt 'voksen-skuespillers' hjerne og rygsøjle har taget skade af arbejdet