Folk raser over Jamie: Fodrede sin kælegris med pølser

Foto: Privat

En kvinde er havnet i modvind, efter at have delt en video på det sociale medie TikTok, hvor det ses, at hun tilsyneladende fodrer sin kælegris med pølser.

Det hele startede, da en kvinde, der blot er kendt som Jamie, fik en besked på det sociale medie fra nogen, der fortalte hende, at det ville være 'hyklerisk' for hende at spise svinekød, da hun ejer en kælegris.

Læs også

Ekstraregning på vej til 420.000 danskere

Det fik hende til at besvare henvendelsen med den omtalte video. Efter at den er gået viralt på nettet, er hun havnet i modvind. 

I videoen, der - som sagt - er blevet delt på det sociale medie TikTok, kan man se, at Jamie spiser en pølse, mens kælegrisen desperat forsøger at få en bid af den. 

Mens Jamie kigger ind i kameraet, siger hun: "Vil du have en pølse? Så lad gå. God dreng."

@queen_jamiee

Reply to @aquariusthemix Breakfast time with Hammy 🥰 #weirdpets #clingypet #ThisorThatSBLV #pigsoftiktok

♬ original sound - Jamie.
Reply to @aquariusthemix Breakfast time with Hammy 🥰 #weirdpets #clingypet #ThisorThatSBLV #pigsoftiktok

Hidtil er videoen blev vist flere millioner gange, og mere end 17.000 personer har allerede skrevet en kommentar. En stor del af dem, der har kommenteret på videoen, har fortalte hende, at det hun har gjort, er 'moralsk forkert'. 

"Bare fordi 'grise spiser alt', er det ikke moralsk i orden at fodre en kælegris med sin egen art. Hvad er der galt med jer?" er der blandt andet en bruger, der har skrevet. 

En anden skrev: "Du er godt klar over, at det er som fodre kat til din kat." 

"Det er ikke okay, at du lader din gris spise sin egen art. Det er ikke okay. Gør det ikke," skrev en tredje person. 

Imidlertid er det dog ikke alle, der har ladet sig fornærme af hendes video. Flere har nemlig kommenteret, at den faktisk fik dem til at grine. 

"Jeg er nødt til at fortælle dig, at jeg gispede. Jeg er vegetar, men jeg kunne ikke lade være med at grine," skrev en person. 

"Grise spise nogle gange deres egen art, og andre dyr gør det samme. Kannibalisme er ikke sjældent i naturen. Stop med at være så nærtagende og kom videre," skrev en anden.

Til trods for, at hun er kommet i modvind, har Jamie nægtet at undskylde for videoen og handlingen.

Læs også

73-årig dansker samlede 100 kroner op fra jorden: Det skulle han aldrig have gjort

 

 

Dagens Gossip