Han var hende utro: Folkeskolelærer tog uhyggelig hævn over sin kæreste

Skrevet af Mathias Busekist

4 uger siden

|

23/04/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Folkeskolelæreren risikerer at blive idømt en langvarig fængselsdom.

Dagens topnyheder

Først kom sorgen, men så kom den livstruende vrede som med ét skulle komme til udtryk i de chokerende scener, som endte med at finde sted i huset i Northampton, England.

For efter at have indset, at hendes mand havde været hende utro, blev hun overmandet af sådan en vrede, at hun ikke kunne kontrollere sine handlinger.

I hvert fald hævder Fiona Beal i retten, at hun for en stund mistede besindelsen.

Og dét førte til en sand katastrofe, skriver Mirror.

Fiona Beal besluttede nemlig at lokke sin kæreste Nicki Billingham ind i soveværelse ved at lade som om, de skulle have sex, men efter at have bundet ham, førte hun sin hævn ud i livet.

Således kom det frem i retten, at Fiona var så rasende over sin mands utroskab, at hun - efter at have bundet ham - stak ham i halsen, hvilket medførte, at hun måtte se sin kæreste bløde ud og lade livet.

Det kom videre frem, at man fandt hans lig - som hun efter mordet havde begravet - flere måneder senere.

Og ikke nok med, at hun altså havde dræbt sin kæreste, så skulle hun have udgivet sig for at være ham i månedsvis ved at sende sms-beskeder til hans familie samt venner.

Dét førte til, at man i retten argumenterede for, at det hele var planlagt ned til mindste detalje.

"Hun myrdede ham i deres soveværelse sent den 1. november, og hun startede allerede rengøringen kl. 01.07 den 2. november. Hun havde forinden brugt sin kærestes kort til at købe flere rengøringsprodukter som persienner, en ny moppe og spand, ultratunge affaldsposer, en ny madras og sengetøj."

"Den måde, han var pakket ind på, med kabler, slanger og plastikposer, gav ham ingen værdighed i døden. Det viser foragt."

Anklager Hugh Davies udtalte i retten, at han var chokeret over, at hun i kølvandet på mordet fortsatte med at leve sit liv "som om intet var hændt".

Men forsvarsadvokat Andrew Wheeler mente ikke, at det hele var så ligetil.

"Denne sag er ikke så ligetil, som anklagemyndigheden antyder. Fiona Beal er en dame af god karakter, kærester med Nick Billingham i 17 år, en hårdtarbejdende og meget vellidt skolelærer."

"Hendes handlinger og tanker blev konstant kontrolleret og manipuleret af ham, ikke nødvendigvis gennem fysiske trusler, selvom du vil høre, at der til tider var sådanne psykiske trusler. Han var fysisk dominerende, og i årenes løb nedbrød han hende, indtil hun bogstaveligt talt var knækket. I vil også høre, at fru Beal ikke var i stand til at huske nogen detaljer om, hvad der skete. Som I har hørt fra anklagemyndigheden, efterlod hun skriblerier, der refererede til drabet."

Sagen er fortsat for retten.