Forældre fik at vide, at deres søn var død: Et halvt år senere fik de et chokerende opkald

01/12/2023 20:07

Nicolai Busekist

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Et forældrepar fik at vide, at deres søn var død. Men seks måneder senere fik de et meget uventet opkald.

Mest læste i dag

En mand fra New Zealand har chokeret lytterne af et lokalt radioprogram med sin historie. Han har afsløret, at hans forældre troede, at han var blevet stukket ihjel. Derfor blev de også noget overraskede, da han seks måneder senere ringede til dem.

Manden, hvis navn er Callum, delte sin vilde historie i radioen på ZM Radio. Hans segment fra optagelsen er blevet klippet og delt på det sociale medie TikTok, hvor den er endt med at gå viralt.

Callum forklarede værterne, at han på daværende tidspunkt boede omkring 430 kilometer fra sine forældre. Desuden afslørede han, at han ikke havde specielt meget kontakt med dem.

"Mine søstre var lidt i en knibe med mine forældre, og de kom ikke særlig godt ud af det," sagde han og afslørede, at en af søstrene efterfølgende kastede sig ud i en syg spøg.

"Hun ringede faktisk til mine forældre og fortalte dem, at jeg var død," forklarede han.

Ikke nok med det, så gik hun så vidt at hævde, at han var blevet stukket ihjel. Angiveligt kædede hun det sammen med et knivoverfald, der var sket i byen Porirua, skriver New York Post.

Det ramte naturligvis forældrene hårdt at få nyheden om, at deres søn var død. Derefter begyndte de straks at kontakte andre familiemedlemmer, så de kunne informere dem om Callums påståede dødsfald.

I denne forbindelse forklarede de angiveligt, at de ikke selv havde hørt noget om knivstikkeriet, og at de ikke havde været i kontakt med deres søn i et stykke tid.

Derefter blev Callum spurgt om, hvorfor hans forældre havde så let ved at tro på historien.

"På det tidspunkt ville det ikke have været usædvanligt for mig at blive stukket," lød svaret.

Han hævdede desuden, at han havde travlt med arbejde og sit eget liv. Derfor tænkte han ikke på at ringe til sine forældre i flere måneder. Hvad det betyder er, at han ikke var klar over, at hans forældre troede, at han var død.

Men da der var gået et halvt år, begyndte han at undre sig over, hvorfor hans forældre ikke havde kontaktet ham. Derfor besluttede han sig for at ringe til dem, hvilket naturligvis kom som et chok for hans forældre.

"Er du i live?" spurgte hans forældre  angiveligt.

I det øjeblik gik det op for Callum, at noget var helt galt, og han tænkte straks, at hans søster kunne have en finger med i spillet. Han besluttede sig for at rejse hjem til sine forældre, som var overlykkelige over at se ham.

"Din søster lyder som et rødt flag på øverste niveau. Skøre k***ing," sagde en af radioværterne, hvilket Callum erklærede sig enig.

På TikTok er der naturligvis mange, der var chokerede over historien. Desuden var der mindst lige så mange, der var chokerede over, at han ikke talte med sine forældre i et halvt år.

"Hvem ringer ikke til deres forældre i seks måneder?" skrev en bruger.

Andre tog ham dog i forsvar, hvilket blandt andet blev gjort med denne kommentar: "Min mand kunne nemt gå i seks måneder (uden at ringe til sine forældre, red.), hvis det ikke var for mig."

"Han var vant til, at de indledte kontakt," lød det også fra en bruger, der tog ham i forsvar.