Forældre gør chokerende fund: Er det Brian Laundries lig?

Foto: Instagram

Familiens advokat er overbevist om, at det er liget af Brian Laundrie.

Siden september har der været en sand menneskejagt i USA efter den eftersøgte Brian Laundrie, der formodes at have stået bag mordet på sin kæreste Gabby Petito.

Brian Laundrie kom først i mediernes søgelys, da han kom hjem fra et længere roadtrip ude sin kæreste, som han var taget af sted med.

Læs også

99,7% er færdigvaccineret: Nu har de landets næsthøjeste smittetryk

Han ville ikke tale med politiet eller fortælle hvad der var sket, og da liget af Gabby Petito pludselig dukkede op, var han sporløst forsvundet.

Nu tyder det dog på, at man har fundet Brian Laundrie.

Politiet har nemlig onsdag aften bekræftet, at man har fundet resterne fra et menneske.

Det er endnu ikke bekræftet, at ligresterne er Brian Laundries, men liget blev fundet i nærheden af flere ting, som Brian ejede, og familiens advokat fortæller til New York Post, at det med al sandsynlighed er den 23-årige Brian Laundries ligrester, der er blevet fundet.

Det mystiske ved fundet er, at det sker præcist den samme dag, som Brian Laundries forældre valgte at deltage i eftersøgningen af deres søn.

Familien udpegede selv et sted, hvor Brian af og til opholdt sig, og det var således også dem, der fandt rygsækken, hvor ligresterne ikke befandt sig langt væk.

Læs også

Du kender ham fra 'James Bond' & Harry Potter: Nu er han død