Forældre raser over lærer: Tvinger elever til at drukne vaskebjørne

Foto: privat

En biologilærer er kommet i stærk modvind, efter at elever blev bedt om at drukne flere dyr som et led af undervisningen.

Flere elever kom grædende hjem fra skole til stor undren for deres forældre.

En af børnene fortalte sin mor, hvad han havde oplevet i skolen, hvilket straks fik moderen til at reagere:

- Det gjorde mig dårlig, og jeg fik det helt dårligt i maven. Det er så fordefærdeligt, og jeg fik straks kvalme, siger moderen, der har ønsket at være anonym, ClickOrlando.com.

I mandags blev en gruppe elever fra Forest High School i Orlando i den amerikanske stat Florida nemlig udsat for en meget ubehagelig biologitime.

Læs også

Nabo så røg fra hus og slog alarm: 38-årig mand død af eksplosion fra e-cigaret

Her skulle eleverne nemlig hjælpre deres lærer, Dewie Brewton, med at tage livet af to vaskebjørne og en pungrotte.

Læreren havde sat dyrene ind i metalbure, hvorefter at dyrene skulle nedsænkes i en skraldecontainer, der var fyldt med vand.

Dyrene var fanget i små bure, og kunne ikke slippe fri. Foto: privat

Dernæst blev eleverne instrueret i at sænke dyrene ned i en vandbeholder og effektivt tage livet af dyrene ved at drukne dem. Foto: privat

- Da vaskebjørnene forsøgte at komme op og trække luft, havde eleverne fået metalstænger, som de skulle bruge til at holde dyrene nede med. Episoden fik flere forældre til at reagere og kontakte skolen, hvorefter at læreren blev sendt hjem, indtil sagen kunne granskes nærmere.

Politiet kan ikke gøre noget i sagen, da vaskebjørne og pungrotter i staten er betegnet som skadedyr, og derfor er det lovligt for voksne at tage livet af dyrene indenfor lovens rammer. 

Læs også

Politi afspærrer og gennemsøger nordsjællandsk skov: Jagter voldtægtsmand på fri fod

Men skoledistriktschefen har en anden holdning, hvor der ikke er plads til den type undervisning, og har derfor anbefalet at skolen fyrer læreren, der har 30 års erfaring som underviser og ellers ikke har nogen form for anmærkninger.  

Sagen er netop nu ved at blive undersøgt fra en række andre myndigheder, der kan kaste lys over, om måden dyrene blev aflivet på var inde for rimelighedens rammer.

Skolens tidligere elever har udsendt en støtteerklæring til læreren på Facebook, men den er i den grad faldet for døve ører. I mellemtiden har over 40.000 borgere i området skrevet under på en underskriftsindsamling, hvor de vil have læreren fyret fra skolen.

Se selv et videoklip her:

 

Underviser ydmyger ung kvindelig studerende: Så tager hun genial hævn til eksamen

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip