Forældre troede deres 3-årige ‘bare’ havde skoldkopper: Sandheden viste sig at være en anden

Foto: Privat

For 3-årige Melvin blev det, der startede med skoldkopper et smerte mareridt, der endte på hospitalet.

“Man tror aldrig, at skoldkopper kan udvikle sig til noget så alvorligt. Som forælder får man at vide, at man skal håbe, at barnet får det, så man er færdig med det.​​” siger Melvins mor, Desireè Miliane Eikenes, til Tønsbergs Blad.

Kort efter at Melvin fik skoldkopper, dukkede en rød plet op i hans lyske, som voksede. Det havde intet med skoldkopper at gøre.

Læs også

Andrea Elisabeth Rudolph raser

Den lille dreng skreg af smerte, når hans forældre rørte omkring stedet. Forældrene tog ham til lægen, hvor de tog tests på drengen. Mens de ventede på svarene, sagde lægen at han var ret sikker på at det bare var et udslæt.

“Efter endnu en halv time kommer lægen hen til os og siger, at Melvin har en alt for høj CRP på 178. Vi får så at vide, at vi skal direkte til børneafdelingen på sygehuset i Tønsberg, hvor de venter på os,” fortæller mor Desireé.

Da de kom på hospitalet, var udslættet, der havde været på størrelse med en lille prik aftenen før, vokset ti gange ti centimeter i størrelse.

Det skulle vise sig, at Melvin har det man kalder cellulite. En akut bakteriel infektion i de dybere lag af hud og underhud, som kan udvikle sig til kødædende bakterier.

“Heldigvis var vi ret tidlige, og Melvin havde ikke alle de røde flag for kødædende bakterier, men det var i de tidlige stadier,” siger Eikenes.

På hospitalet fik Melvin intravenøs antibiotika, og den behandling han havde brug for. Hospitalet sagde også, at det ikke var det første tilfælde, de havde set, hvor skoldkopper havde udviklet sig til en cellulitisinfektion i efteråret.

Læs også

Hund får øjenkontakt med fremmed mand i lufthavnen: Så opdager ejeren den tragiske sandhed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip