Forældrene fra helvede: Solgte deres nyfødte for at købe narko

Foto: Neijiang Politi

Forældrene valgte at sælge deres nyfødte barn, så de kunne købe stoffer og mobiltelefoner.

I en perfekt verden ville alle nyfødte børn have et godt liv. Desværre så er det ikke altid sådan, det hænger sammen, og derfor er der mange børn, der vokser op enten uden forældre eller med nogle, der bestemt ikke egner sig til at være det.

Læs også

Rædsels-mor: Tvang sin datter til at leve af kattemad i 26 år

Et par fra Kina er et glimrende eksempel på sidstnævnte, da de havde brug for penge til at købe narkotika, og de valgte derfor at sælge deres nyfødte barn, så de havde råd til det.

Ifølge den kinesiske nyhedsside, Sina, så mødte parret et andet par i et online chatrum, som ikke selv kunne undfange et barn.

De blev derfor enige i en pris på 60.000 yuan, hvilket svarer til godt og vel 56.177 kroner.

Aftalen lød på, at parret fra online chatten skulle have barnet omgående efter fødslen. Sådan gik det også til, men desværre for parret så var politiet på sporet af dem.

Brugte pengene på stoffer og mobiltelefoner

Den 11. oktober fødte kvinden barnet, og få timer efter overrakte de barnet til parret, som de modtog pengene af.

Senere blev parret anholdt, mens de havde en stor sum penge på sig og en masse stoffer. Stoffer som de blandt andet havde købt for nogle af pengene de fik, for at sælge deres barn. Det indrømmede de selv over for politiet.

Manden der kun er kendt som Hr Wang er dømt til fem års fængsel, mens kvinden der er kendt som Frk. Zhong er blevet dømt til seks års fængsel.

Historien melder ikke noget ud om, hvordan politiet kom på sporet af parret. Til gengæld meldes det, at barnet nu er i sikre hænder hos bedsteforældrene.

Læs også

Advarsel: Fødevarestyrelsen tilbagekalder grill-mad

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip