Forældrene til Maddie McCann får hjerteskærende nyt i juletiden

Foto: Polfoto

En tidligere mistænkt i sagen om forsvundne Madeleine McCann langer ud efter politiets efterforskning.

Efterforskningen af den forsvundne Madeleine McCann er fuldstændig gennemhullet af afpresning, bestikkelse og trusler. 

Sådan lyder den kontroversielle udmelding fra Sergey Malinka, den russiske computerekspert, som tidligere var mistænkt i sagen om den forsvundne pige.

Det skriver britiske The Sun.

Læs også

Kvinde med vanvittig udmelding: ‘Jeg tror, jeg er Madeleine McCann’

Sergey Malinka blev dog renset for enhver mistanke i den mystiske sag og langer nu ud efter den ‘fejlslagne’ efterforskning i sagen om den treårige pige, som forsvandt, mens hun var på ferie i Portugal med sine forældre i 2007.

- Jeg vil ikke længere tillade, at andres løgne forgifter min fremtid, lyder det fra Sergey Malinka, som nu har planer om at ‘afsløre alt’ i en bogudgivelse.

Sergey Malinka hævder, at han er blevet drevet til randen af fortvivlelse på grund af det, han kalder for det forkludrede politiarbejde. Clarence Mitchell, som er talsmand for McCann-familien, advarer dog i forbindelse med hans projekt:

Læs også

Efterforsker i Maddie-sagen fandt kvinden i lilla: Nu har sagen taget en uventet drejning

- Pas på! Hvis der fremsættes ærekrænkende påstande, vil Kate og Gerrys advokater vurdere dem, som de gør med enhver bog, der potentielt kan skade deres klienter, lyder det fra Clarence Mitchell.

En kilde tæt på familien McCann ærgrer sig over Sergey Malinkas intentioner:

- Sergey blev gjort til en arguido, en officielt mistænkt, som andre også blev. Men efter at være blevet afhørt og få sit hjem ransaget og computere pågrebet, var politiet overbeviste om, at han ikke var involveret, og han blev løsladt. 

Læs også

Vigtigt spor i Maddie-sagen: Mystisk kvinde klædt i lilla har været eftersøgt - nu er hun endelig identificeret

- Så hvorfor skriver han en bog og forsøger at skabe mere elendighed for Kate og Gerry og særligt i juletiden? Det forårsager mere nød for Madeleines forældre.

Sergey Malinka har slået sig sammen med den britiske forfatter David S Jones. Sammen skal de skrive bogen Collateral Damage, som skulle komme på gaden næste år.

Sergey Malinka flyttede til Portugal i 2000 med sine forældre. Nu driver han et ejendomsselskab i Algarve. Forfatteren David S Jones bor i Praia da Luz, hvorfra Madeleine forsvandt i 2007. Han har besluttet sig for at samarbejde med Sergey Malinka, fordi der ‘skete mange dårlige ting for ham, og det var helt forkert’.

Læs også

Afsløring: Danske mænd med disse navne bliver oftest tynde i toppen

Sergey Malinka var den første mistænkte i sagen, som blev afhørt i forbindelse med Madeleine McCanns forsvinden. Han blev dog løsladt uden sigtelse. Senere blev Sergey Malinka afhørt igen i 2013 af det britiske politi, men stadig ikke sigtet i sagen.

I disse dage går Madeleine McCanns forældre Kate og Gerry den 11. jul i møde uden deres ældste datter, mens efterforskere fra Storbritannien og Portugal fortsætter deres arbejde i Europa. De er dog ikke umiddelbart kommet nærmere på svar i den omfattende efterforskningssag.

Forældrene til Maddie McCann får hjerteskærende nyheder om efterforskningen

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip