Forældrepar voldtog 12-årig datter: 'Bedre vi gør det end en eller anden galning'

Skrevet af Kasper Rasmussen

334 uger siden

|

18/01/2018
Udland
Arkivfoto: Shutterstock.
Arkivfoto: Shutterstock.
En pige er blevet voldtaget gentagende gange af sine forældre, som gjorde det for hendes egen skyld, har de forklaret.

Dagens topnyheder

Et russisk forældrepar er tiltalt for gentagne gange at have voldtaget deres egen 12-årige datter. 

Efter at parret er blevet opdaget, har de angiveligt forklaret politiet, at det var bedre, de selv gjorde det, frem for nogle andre gjorde det. 

Det skriver Metro

Parret, som begge er 35 år, står nu overfor en retsag, hvor de er anklaget for pædofili. De risikerer begge op til 20 års fængsel. 

Overgrebene mod datteren skulle have stået på i perioden fra december 2016 til marts 2017. Faderen er anklaget for at have voldtaget datteren, mens moderen så på, og det skulle være sket flere gange om ugen. 

Moderen er samtidigt anklaget for at have tortureret datteren seksuelt - hun skulle blandt andet have brugt en dildo til dette. 

Udover fængselsstraf står forældrene til at mste deres forældremyndighed. 

Moderen har forklaret politiet, at parret valgte at voldtage datteren, fordi hun skulle forberedes på voksenlivet. Parret mente, at det var mere trygt for datteren, hvis hun mistede sin mødom til faderen fremfor en fremmed mand. 

Det var en læge, som afslørede forældrene, da han bemærkede, at pigen ikke var jomfru, efter at pigen havde problemer med sine menstruationsperioder. Derefter gik barnet til bekendelse. 

23-årig tiltalt i rystende sag: Sneg sig ind i kvindes hus og begik grusom forbrydelse