Forbipasserende undrer sig over efterladt køletaske: Lyner den forsigtigt op og gør et rystende fund

Foto: RSPCA

En forbipasserende fandt i sidste uge en efterladt køletaske uden for sit hjem i Potters Bar i England. Vedkommende lynede tasken op og fandt et efterladt dyr.

En forbipasserende gjorde en hjerteskærende opdagelse torsdag i sidste uge, da vedkommende sent om aftenen kom hjem til sit hus i den engelske by Potters Bar.

Her fik han eller hun nemlig øje på en køletaske, som nogen havde efterladt uden for huset.

Det skriver The Dodo.

Foto: RSPCA

Den forbipasserende besluttede sig for at undersøge den mystiske taske nærmere og lynede den derfor forsigtigt op. I tasken gemte sig en bange og forvirret kat, der var blevet efterladt.

Den hjælpsomme person kontaktede straks dyreorganisationen RSPCA og fortalte dem om sit fund. Deres medarbejder Kate Wright tog straks afsted for at hjælpe katten, som viste sig at være bare syv måneder gammel.

Kate Wright tog den efterladte hankat med til et af organisationens internater, hvor personalet besluttede sig for at kalde ham for Spencer.

Artiklen fortsætter under billederne.

Foto: RSPCA

Foto: RSPCA

- Den unge kat er ikke kastreret og havde ingen mikrochip. Han er en meget venlig dreng og fortjente bestemt ikke at blive smidt væk i en taske, skriver Kate Wright i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Der er aldrig nogen undskyldning for at forlade et dyr på denne måde, og stakkels Spencer var meget forvirret, bange og meget kold. Det vides ikke, hvor længe, han havde været der, men han var meget sulten, da han blev bragt hertil.

Trods omstændighederne har Spencer det godt og vil snart blive bortadopteret, så han kan få et nyt hjem. RSPCA leder stadig efter den person, som efterlod Spencer i frysetasken. 

Læs også

Foto af hunds pote vækker opsigt: 'Det gør mig så dårlig'

Der var ingen videoovervågning i området, så organisationen anmoder eventuelle vidner om at henvende sig, hvis de har oplysninger i sagen om den efterladte kat.

72-årig kvinde vaskede sin kat i vaskemaskinen: Da maskinen var færdig, fik hun et kæmpe chok

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip