Forfærdelig timing: Mand var ude i haven, da fly tømte toilet i luften

Foto: Shutterstock

Hvis du tror, dagen i dag har været særdeles slem, så skal du bare være glad for, at dette ikke var dig.

Hvis du tror, dagen har været slem, så vil det umiddelbart ikke måle sig med det, som en mand fra Windsor blev udsat for, mens han var ude i sin have for at slappe af - men det fik han ikke lov til.

Manden, men såmænd haven med, blev nemlig overøset med menneskeligt affald, herunder afføring i tonsvis, da flyet, som han så flyve henover hovedet, tømte toilettet.

Læs også

Ralph gjorde vanvittigt fund på loftet: Boet var meget aktivt

Rådmanden for Clewer East, Karen Davis, der talte om hændelsen i et Royal Borough of Windsor og Maidenheads luftfartsforum, fortalte blandt andet, at han blev oversvømmet af ekskrementerne. 

Hun fortalte endvidere, at mandens have nærmest var blevet dækket til. 

Det skriver BBC

Manden valgte derfor at tage kontakt til Davis for at fortælle om hændelsen, men samtidig sagde han, at han ikke ville retsforfølge flyselskabet. 

"Jeg ved, at der hvert år sker uheldige hændelser med frosset spildevand fra fly i luften, men dette var ikke frosset, så han og hans have blev bedækket."

"Forhåbentlig sker det aldrig igen for nogen af beboerne." 

Rådmand for Eton og Castle John Bowen mener, at det, at manden blev tildækket med menneskeligt affald, kan skyldes sommervejret, som medfører, at "det kommer ud i en mere flydende tilstand". 

Manden formåede dog at identificere flyet via en rutesporingsapplikation, hvorefter han fik taget kontakt til flyselskabet. 

Davis, som ikke bekræfter, hvilket flyselskab, der er tale om, sagde til BBC, at det kom "langt, langt væk herfra", hvilket må være en lettelse for manden, som måske vil føle sig mere sikker fremover. 

Læs også

Træls oplevelse: Efter tur i Netto går det op for 72-årig kvinde