Forfærdelig tragedie: 15-årig slog hele sin familie ihjel på mors fødselsdag

Foto: Google Maps

Teenageren, den blot 15-årige William, dræbte sine forældre og lillesøster, hvorefter han tog billeder af den blodsudgydelse, han havde efterladt.

15-årige William Quince Colburn dræbte sin far, 63-årige William Jr., og sin mor Jana, der fejrede sin fødselsdag på det pågældende tidspunkt, samt sin 13-årige søster, Emma. 

Teenageren tog derefter utallige billeder af sin afdøde familie, som han lagde ud til frit skue på sociale medier, hvor han i samme ombæring truede med at angribe en skole.

Læs også

1.300 elever sendt hjem: Skole evakueret på grund af lille edderkop

William tog efterfølgende sit eget liv. 

Det skriver The Sun.

Betjentene modtog anmeldelsen klokken 23 onsdag aften, hvorefter man skyndte sig til familiens hjem. 

"Betjentene hørte et enkelt skud, hvorefter de hørte lyden af en person, der faldt til jorden," blev der meldt ud af Texas Aransas Pass Politi. 

"Betjentene fik med det samme tvunget sig ind i hjemmet, hvorefter man opdagede, at meget grafiske scener var blevet delt på sociale medier."

Foto: Facebook

Igangsætter indsamling

Janas datter, Mahria Martin Batts, har startet en indsamling på GoFundMe, som i skrivende stund har indsamlet mere end 10.000 dollars, hvilket hun takker for. 

"I morges så vi frem til at sige tillykke med fødselsdagen til vores mor, men i stedet blev vi efterladt sønderknuste. Vi er såret, og vi kan ikke forstå det. 

Skoledistriktet har knyttet nogle ord til situationen, hvor de først og fremmest sender sine varmeste tanker til familien i denne hårde tid, men understreger derefter, at William ikke var studerende på skolen.

Læs også

Mor og far sidder med ryggen mod døren - den uventede gæst får dem til at gispe

 

Dagens Gossip