Forfærdelig tragedie: Far så sine døtre dø i trafikulykke på Fars dag

Foto: GoFundMe

En far blev på Fars dag vidne til en tragisk trafikulykke, der kostede hans to døtre livet.

En far fra Michigan i USA blev på Fars dag vidne til, at to af hans døtre blev dræbt i en tragisk trafikulykke. Det skriver flere medier, herunder Newsner.

Læs også

Forud for den forfærdelige ulykke, kørte far Mike Polzin i en bil foran sine to piger. Han blev derfor vidne til ulykken, da han kunne se det hele i sit bakspejl. 

Ifølge Michigan State Police blev ulykken forårsaget af, at en 21-årige kvinde, der var fører af en Mercury Montego, forsøgte at undgå at ramme en anden bil, men da hun manøvrerede udenom bilen, krydsede hun over i den anden vejbane, hvor hun endte med at kollidere frontalt med de to søstre, der kom kørende sammen i en Toyota Prius. 

22-årig Kaeyle Lynn Polzin og hendes søster, 16-årige Sara Summerlyn Polzin, var begge passagerer i den Toyota Prius, der blev ramt. De blev begge to erklæret døde på stedet. 

Foran dem kørte deres far Mike Polzin, der også havde de to pigers mor, Lori, med i bilen. De har efterfølgende forklaret til politiet, at de var på vej på ferie sammen.

Der var også en tredje person med i den forulykkede Toyota Prius, hvilket antages at være Kaeyle og Saras søster Sam. Det er dog ikke blevet bekræftet, men ifølge flere amerikanske medier blev hun kørt på hospitalet, hvor hun blev behandlet for et brækket kraveben. 

Efter den forfærdelige ulykke er der blevet oprettet en GoFundMe-side, som er blevet oprettet med henblik på at hjælpe familien med at dække omkostningerne til begravelsen for Kaeyle og Sara. 

På siden for indsamlingen har Lori, der – som sagt – er mor til de to piger, skrevet, at det var en ulykke, og at ingen bærer skylden for, hvad der er sket.

Læs også

Danske Steen har mistet øjet efter stenkast i Sverige

"Ingen har skylden. Dette var en ulykke. En kæmpe uundgåelig tragedie. Et enkelt sekund tog to af mine babyer væk. Bland ikke min smerte sammen med vrede og løgne," skriver hun. 

 

Dagens Gossip