Forfærdelig tragedie på legepladsen: Far slog ved et uheld sin 3-årige datter ihjel

Amberlie Pennington-Foley - Privatfoto

En far kom på tragisk vis til at slå sin egen datter ihjel i forbindelse med leg på en legeplads.

Det er slet ikke til at forestille sig hvilken smerte, en far fra New Zealand går med disse dage. I et uheld slog han nemlig sin egen 3-årige datter ihjel.

Det er det australske medie News.com.au, der beretter om historien, hvor familien var på en legeplads tæt på familiens hjem i Upper Hutt i New Zealand.

Læs også

Højgravid kvinde fik hjerteanfald og røg i koma: Nu er hun vågnet efter ti måneder

Faren ville blot hoppe ned fra noget legetøj på legepladsen, men han mistede pludselig balancen, og i stedet faldt han ned på sin lille 3-årige pige.

Pigen ved navn Amberlie pådrog sig alvorlige kvæstelser i hovedet og nakkeområdet i forbindelse med ulykken, og hun blev med det samme hastet til det nærmeste hospital.

Her blev hun flere gange forsøgt genoplivet, men uanset hvor hårdt lægerne kæmpede for det, kunne de ikke få livet tilbage i den lille piges krop. Hun blev derfor erklæret død.

Amberlie Pennington-Foleys liv stod desværre ikke til at redde trods adskillige forsøg på at genoplive hende. - Privatfoto

Efterfølgende har undersøgelser vist, at der ikke var noget galt med legetøjet, og at faren heller ikke gjorde noget forkert. Det var rent og skært et uheld, der endte med at få fatale konsekvenser.

“Amberlies død er et tragisk uheld på alle tænkelige måder,” lyder det således i rapporten fra embedsmand Peter Ryan ifølge News.com.au.

Embedsmanden fortæller også, at han ikke vil være overrasket over, at det samme er sket før, men hvor det ikke har resulteret i så fatal en hændelse.

“Jeg ville ikke være overrasket, hvis mange andre forældre havde gjort det samme på legepladsen, uden at der var sket noget på det tidspunkt,” fortæller han til mediet.

Læs også

Vred mor deler foto af fremmede mænd i toget: ‘Jeg håber, jeres koner ser det her’