Tragisk: Rutsjebanevogn kører af sporet i forlystelsespark - To unge mænd døde

Foto: The Sun

En frygtelig tragedie har udspillet sig i en forlystelsespark i Mexico City. En vogn i en rutsjebane kørte pludselig af sporet, og det resulterede i, at de to unge mænd der sad i vognen omkom.

Det er ikke mange måneder siden, at vi her på redaktionen kunne skrive om to forfærdelige ulykker på en næsten identisk forlystelse i asien. 

I to forskellige lande knækkede en ‘pendul-forlystelse’ mens den var på sit højeste, og det efterlod flere sårede gæster og enkelte døde.

Læs også

Tragisk ulykke: Populær forlystelse knækker midt i luften - Koster to personer livet

Nu er det desværre gået galt igen, men denne gang i en helt almindelig rutsjebane, og på et punkt, der ikke burde være farligt.

Rutsjebanen havde nemlig lige forladt et loop og var på vej hen af et fladt stykke, da den bagerste vogn i rutsjebanen kørte af sporet. Det resulterede i, at to unge mænd i alderen 18 og 21 døde på grund af tragiske hovedskader, mens yderligere fem personer blev skadet.

Det hele skete i den populære Le Feria forlystelsespark i Mexico City. Forlystelsesparken gik omgående i gang med at undersøge, hvordan det pludselig kunne gå så galt til.

Enkelte andre gæster i forlystelsesparken formåede at fange episoden på film, og det er sidenhen blevet delt på de sociale medier. Videoen viser, hvordan den bagerste vogn i høj fart pludselig forlader skinnerne.

Derefter rammer vognen et metalstykke til loopet, hvorefter den falder 10 meter ned. De to gæster i vognen var en mand på 18 år og en mand på 21 år, og de døde desværre begge af de skader, som de pådrog sig i forbindelse med ulykken.

Sagen bliver behandlet som uagtsomt manddrab, og efterforskere skal finde ud af, om forlystelsesparken ikke har gjort sit arbejde godt nok i forbindelse med sikkerheden, eller om det vitterligt 'bare' var en tragisk ulykke.

Læs også

DMI: Vi rammer frysepunktet i denne uge

 

 

Dagens Gossip