Forfærdeligt: Barn var spærret inde blandt menneske- og dyreekskrementer

Foto: Roane County Sheriff’s Office

En forfærdelig hændelse har udspillet sig i Roane County, hvor fire børn er blevet mishandlet.

Et par fra Roane County i USA er blevet anklaget for mishandling af fire børn, efter at skeletresterne af en ung pige blev fundet begravet i deres baghave.

Læs også

1.000 kroner til alle danskere hver måned

Det skriver knoxnews.com 

Dreng var indespærret i flere år

Myndighederne fandt også et af de overlevende børn, en dreng cirka 15 år gammel, i den ufærdige kælder i familiens hjem, hvor han tilsyneladende havde været indespærret i flere år, ifølge arrestordrer.

Michael Anthony Gray Sr., 63, og hans kone, Shirley Ann Gray, 60, dukkede op til en høring via videokonference tirsdag. Her blev de sigtet for to sager om overlagt børnemishandling, to sager om særlig farlig kidnapning og tre sager om omsorgssvigt og en sag om usømmelig omgang med lig.

Blev opdaget ved en tilfældighed

Myndighederne blev oprindeligt advaret, da nogle forbipasserende fandt et af børnene, der gik alene langs vejen fredag ​​aften nær de mistænktes 'Dry Fork Valley Road-hjem i Ten Mile-samfundet, sagde retsadvokat Russell Johnson.

Indrømmer at have gravet lig ned

Michael Gray indrømmede senere for Roane County Sheriff's Office-efterforskere og det statslige personale for børneservicepersonale, at han havde begravet den cirka 10-årige pige i baghaven, efter at hun døde i 2017.

Han indrømmede også at have lukket en dreng i kælderen, som delvist var oversvømmet. Myndighederne fandt senere, at 15-åringen stadig låst inde uden rindende vand, midt blandt menneske- og dyreekskrementer, affald og skimmel.

Læs også

Danskerne SKAL have deres penge retur

Dødsårsagen er ikke fastslået

Pigens rester blev fundet tidligt lørdag under en stald bag hjemmet.

Årsagen til barnets død er endnu ikke fastlagt. Resterne blev bragt til Knoxville Regional Forensic Center for obduktion. Tjenestemænd med University of Tennessee Anthropology Department hjælper også.

Familien, som antages at være fra området nær Meridian, Mississippi, har boet i hjemmet siden juni 2016, sagde Johnson.

Alle fire børn blev med jævne mellemrum spærret inde

Inden for en måned efter at have flyttet ind i huset blev det ældste barn låst i kælderen som straf for at stjæle mad fra spisekammeret og køleskabet.

"(Barnet) var begrænset til den uafsluttede kælder siden denne dato og havde ingen kontakt med nogen uden for kælderen, kun givet små mængder mad, hvidt brød og lidt vand," står der i anklageskriftet.

To andre børn blev med jævne mellemrum indesluttet i et tråd-hundebur i kælderen, indtil Grays konstruerede et lille betonrum - målene cirka tre meter med fire fod - under trappen til indeslutning.

Opbevarede pigelig i papkasse

Pigen var også blevet låst i kælderen i begyndelsen af ​​2017 som straf for at stjæle mad og kun have givet brød og vand. Hun døde inden for et par måneder, står der på anklageskrifterne. Forældrene opbevarede hendes krop i en papkasse, indtil en grav kunne graves.

Ingen af ​​de fire børn, der angiveligt var hjemmeundervist, havde modtaget lægehjælp i mindst de sidste seks år. Michael og Shirley Gray indrømmede, at alle fire var blevet diagnosticeret som "manglende trivsel" under deres sidste medicinske kontrol.

Løj om hjemmeundervisning

Shirley Gray leverede dokumentation for, at alle fire børn var i godt med i den krævede uddannelsesmæssige vurderinger, selvom pigen var død og det ældste barn blev låst i kælderen, fremgår det af anklageskriftet.

De tre overlevende børn synes at være "forbløffet i vækst", læser warranterne.

"(To af børnene) ser ud til ikke at have nogen formel uddannelse," ifølge tegningsoptionerne, "og blev faktisk forbløffet over, hvad et køleskab gør, da de observerede en i deres fosterhjem."

Johnson sagde, at de ikke er forældrenes biologiske børn, selvom parret havde juridisk forældremyndighed.

Læs også

Fleggaard lukker grænsebutik ned

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip