Forrykt video: Politiet leder efter mand, der tæsker løs på hjælpeløs hund

En rystende video er blevet delt på de sociale medier, da politiet forsøger at finde frem til en modbydelig mand, der helt uprovokeret begyndte at tæske løs på en hjælpeløs hund.

ADVARSEL: Videoen i bunden af artiklen kan være foruroligende.

Det er ikke til at sige, hvad der af og til går igennem hovedet på visse mennesker. En overvågningsvideo fra Queensland i Australien er blevet frigivet af politiet, da de leder efter en mand, der brutalt går til angreb på en hjælpeløs hund.

I videoen kan man se, hvordan manden forsigtig forsøger at lokke den usikre hund tæt på sig. Da hunden langsomt nærmer sig, griber manden fat i den, hvorefter han begynder at tæske løs på den. Hunden får utallige slag med både underarm og knytnæve, inden manden løfter den op og kaster den ned i jorden.

Heldigvis kommer hunden på benene igen, og da den får et lille hul til den afskyelige mand, lykkes den med at stikke af.

Kvinde greb ikke ind

Det er meget lidt politiet i Queensland ved omkring situationen, og derfor ved man ikke, om manden tilfældigvis er ejer af hunden, eller om den er hjemløs. Hvad der skete med hunden bagefter, er der heller ikke nogen der ved, da overvågningskameraet blog fangede videoen af overfaldet.

Dog ved politiet, at der var en anden kvinde ganske få meter fra situationen, da manden begyndte at tæske løs på hunden. Hun valgte dog ikke at gribe ind, men de håber alligevel at høre fra hende, så de kan få identificeret voldsmanden.

Michael Beatty der er talsmand for dyrevældfærdsorganisationen RSPCA Queensland har udtalt sig til ABC, hvor han fortæller, at han er virkelig rystet over overfaldet, især at det ser fuldstændig uprovokeret ud.

”Personligt finder jeg angrebet meget foruroligende. Altså, overfaldet fortsatte bare igen og igen,” fortæller han og fortsætter:

”Hvad der er virkelig foruroligende er, at det er fuldstændig uprovokeret ud – hunden var på ingen måde aggressiv, og den havde ingen ide om, hvad der ville ske, da den gik hen til manden,” fortæller han.

Den højeste straf man kan modtage for dyremishandling i Australien, er tre års fængsel eller en bøde på 220.000 australske dollars, hvilket svarer til lidt over en million danske kroner.

Search for man after video emerges of brutal attack on dog

 

Læs også

Hjerteskærende video: Hund efterlades midt på gaden kort før jul

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip