Hjerteskærende video: Hund efterlades midt på gaden kort før jul

Foto: Youtube

Det er ikke alle mennesker, der forstår hvad julen virkelig handler om. To personer valgte nemlig at efterlade en hund i vejkanten, som desperat forsøger at komme tilbage i bilen igen.

Med blot en uge før jul, blev en Staffordshire bull terrier efterladt på åben gade i den engelske by Stoke-on-Trent. Et overvågningskamera har filmet hændelsen, og det er en hjerteskærende video, hvor den glade og uforstående hund forsøger at komme tilbage i bilen igen.

Mens julen er en glædens tid, hvor der gives kærlighed til både mennesker og dyr, så er det uforstående, hvordan en hjerteløs person kunne finde på at efterlade sin hund, midt på dagen en uge før juleaften.

Det var dog hvad der skete, da hunden, der nu bliver kaldt for Snoop, blev efterladt i vejkanten af sin ejer. Det var dog ikke nogen spontan beslutning, for ejeren havde taget hundens kurv med, som han placerede på fortovet, inden han spænede af sted mod bilen. Hun fulgte dog efter, blev mødt af en lukket dør, og forsøgte at komme ind fra den anden side af bilen, men uden held.

Meget kunne tyde på, at det ikke var en let beslutning for ejeren, for der går længe før, at vedkommende vælger at starte bilen og køre væk. Da bilen begynder at køre, vælger hunden at løbe efter, og bilen stopper i et kortøjeblik, før den endegyldigt fortsætter væk fra hunden.

Se den hjerteskærende video her

 

Sidder og venter i sin kurv

Optagelserne fra kameraet stopper ganske kort efter, og der går op til en time, før der kommer en person gående forbi, og finder hunden liggende i sin kurv. Den forbipasserende kontaktede RSPCA (dyrenes beskyttelse) som umiddelbart kort efter ankom og hentede hunden.

Natalie Perehovsky der er repræsentant for RSPCA, kalder hele situationen for hjerteskærende.

”Man er nødt til at se optagelserne for at tro på det. Det er så frygteligt. At se denne stakkels hun, der i åbenlys nød forsøger at hoppe ind i bilen, da den skal til at køre væk. Det er hjerteskærende, og jeg kan ikke forstå, hvordan man kan finde på det” fortæller hun ifølge engelske Metro.

RSPCA og de engelske myndigheder leder i øjeblikket efter, hvem der har efterladt hunden i vejkanten, og selvom hunden er chippet og de har fundet tidligere ejere, så er det ikke lykkedes at finde den person, som efterlod hunden i vejkanten.

”Dyrlægen scannede hans mikrochip, og vi fandt to tidligere ejere i Birmingham-området, men vi mener ikke, at nogle af dem er de nuværende ejere, og de er derfor ikke ansvarlige for at efterlade hunden,” fortæller hun, mens hun oplyser, at der var to personer i bilen.

”Den ene mand ses tydeligt på optagelserne, da han efterlader hunden, og den anden person sidder på førersædet. Jeg vil meget gerne høre fra nogle, der kan genkende bilen, manden eller hunden,” fortæller hun.

Hunden der nu har fået navnet Snoop, er i god stand, og han opholder sig på en privat kennel i England, hvor han får alt det, han har brug for.

Læs også

By afholder lasershow i stedet for fyrværkeri på grund af dyrene

 

 

Dagens Gossip