Forvirret kvinde kører Volkswagen hen over golfbane

foto: Politi

Ejer i chok efter vanvidsbillist

Ved 18-tiden i går aftes, kørte en kvinde i en Volkswagen Golf, hen over en golfbane nær Stuttgart.

“Hun kørte ned mod klubhuset med 80 til 100 km/t og derefter direkte ud på banen. En golfspiller måtte endda springe til siden, ellers var hun nok blevet ramt af hende.” sagde golfklubbens ejer Caas-Eric Borges.

Læs også

Sundhedsstyrelsen ændrer vaccinestrategi mod abekopper

Golfkøreren fortsatte med at køre tværs hen over banen, over en lille bro og beskadigede rækværket og kørte en flagstang ned på hul 7.

Derefter kørte hun ned i en dam hvor hendes bil sad fast.

Hun kastede mudder og planter efter folk, og sprøjtede vand på de folk der ville hjælpe hende. Da medlemmer af golfklubben og politiet trak hende op af vandet, sparkede og slog hun klubejeren i hovedet.

Kvinden gjorde også modstand i politibilen og på stationen. Kvinden blev indlagt på et psykiatrisk hospital. Hvorvidt kvinden var påvirket af stoffer eller havde en psykisk lidelse, skal nu undersøges.

Konsekvenserne for golfklubben er enorme.

“Skaden anslås til at være omkring 100.000 euro (750000 dkk). Ikke kun på grund af den forvoldte skade, men også på grund af de forventede fejl i den daglige drift. Vi er bare glade for, at ingen er kommet til skade..” Siger golfklubbens ejer Claas-Eric Borges. 

Læs også

Kæmpe kaos hos Coop: Paller med mad smidt ud

 

Dagens Gossip