Frisør afslører: Undgå disse fejl og se 10 år yngre ud

Skrevet af Mathias Busekist

29/03/2024
Foto: Shutterstock
Frisøren har delt tre fejl, man ønsker at undgå.

Dagens topnyheder

Siden tidernes morgen har man været i stand til at forbinde hår med alder, herunder farven samt hårstilen.

Når alt kommer til alt, så er det uhyre sjældent man ser en 20-årig i byen, der rocker en blå hårfarve, ligesom de fleste pensionister har en tendens til at holde sig langt væk fra mohawk og hentehår.

Men, men, men. Hvis håret derimod er stylet korrekt, kan det være med til at fremhæve dine ansigtstræk og trække opmærksomheden væk fra alderstegn som rynker og slap hud.

En frisør har i den forbindelse afsløret tre fejl, som man bør undgå, når man bliver klippet. De kan nemlig alle være med til at få dig til at se endnu ældre ud.

Det skriver Mirror.

Så her er, hvad du skal undgå, næste gang du sætter dig i stolen:

På TikTok har skønhedsinfluencer samt frisør, @Thedanatate, blandt andet advaret mod mod at have en "superkort" frynse.

Derudover har hun følgende at sige:

"Alt det hårspray, der giver dig et ordenligt hjelmhoved? Det får dig også til at se ældre ud," tilføjer eksperten. I stedet kan du vælge produkter som havsaltspray som også er med til at holde dit hår på plads og påføre noget tekstur, men som ikke får din frisure til at ligne en paryk.

"En hårfarve, der er for mørk til dit udseende, vil naturligvis heller ikke gøre noget godt for dit udseende. Selv hvis du elsker mørkt hår, så prøv et par highlights, der vil indramme og lysne op omkring dit ansigt og få dig til at se mindst 10 år yngre ud."

Derudover har en ekspert delt en række røde flag i forbindelse med første visit hos en ny frisør.

Danielle Palompo fra Edinburgh siger, at det første advarselstegn er, hvis din frisør ikke tilbyder en "online eller personlig konsultation".

Det er vigtigt at tale om, hvad du håber at opnå med dit hår, så du kan sikre dig, at du er på samme side, og at dine forventninger er rimelige.