Frygtelig død: Sådan mistede 15-årig Nora livet

Foto: Privatfoto

Obduktionen af den 15-årige Nora Quoirin der forsvandt fra et ferieresort i Frankrig er nu overstået, og den viser, at pigen var i live en hel uge efter hendes forsvinden.

En af de mest omtalte sager i løbet af de seneste 14 dage, omhandler den irsk-franske pige Nora, der forsvandt i løbet af natten fra det ferieresort, som hendes familie var ankommet på dagen før.

Knap 10 dage nåede Nora at være væk, før et par vandrere vandt et kvindelig ude i den malaysiske jungle, og det viste sig desværre at være Nora.

Læs også

Politiet om det fundne lig: Vi er sikre på, at det er Nora

Det helt store spørgsmål har dog hele tiden været, hvad der er sket med den unge pige, der lider af indlæringsvanskeligheder. Blev hun kidnappet fra sit værelse, eller forlod hun selv familiens hjem?

Familien var 100 % sikre på, at Nora aldrig selv kunne finde på at forlade boligen, men noget tyder altså på, at det alligevel har været tilfældet. Obduktionen af den unge pige er nemlig overstået, og nu kan politiet fortælle om, hvordan Nora døde.

Foto: Privatfoto

Var i live en hel uge

Hele syv dage var den unge pige i live, før hun mistede livet. Ifølge obduktionsrapporten døde hun som følge af indre blødninger, der var forårsaget af sult og stress.

Den information må uden tvivl gøre rigtig ondt hos Noras forældre, da det vidner om, at de havde haft mulighed for at finde datteren i live, hvis eftersøgningsfolkene havde ledt i lige præcis det område.

Til gengæld viser obduktionen umiddelbart også, at der ikke er tegn på, at der skulle være sket en forbrydelse, som familien ellers var meget overbeviste om.

Enkelte spørgsmål er dog endnu uklare. Blandt andet vil forældrene gerne vide, hvor længe Nora har ligget på der, hvor de fandt hendes lig, og om hun er blevet flyttet? Nora blev nemlig fundet helt nøgen, men hun skulle angiveligt have været iført undertøj, da hun forlod boligen i løbet af natten.

Hvad skete der med Nora Quoirin?

Den 3. august havde Nora og hendes familie fra London taget turen til The Dusun i Malaysia, som er et ferieresort med beliggenhed syd for Kuala Lumpur. Resortet ligger midt i et naturreservat, og familien skulle være der i to uger.

Kort efter ankomsten gik familien til køjs, men da de vågnede næste morgen, var deres datter Nora forsvundet.

Hurtigt begyndte den helt store efterforskning efter den 15-årige pige, der led af indlæringsvanskeligheder,  og der herskede to teorier. Politiet fandt den unge piges fingeraftryk ved et åbent vindue, og mistænkte derfor, at den unge pige selv havde forladt lejligheden, men det troede familien ikke på.

De fortalte nemlig, at Nora var en sky pige, der ofte havde brug for hjælp til at gøre ting, og derfor kunne hun aldrig finde på at stikke af.

Mere end 300 politifolk blev sat til at gennemsøge store dele af det naturreservat, som familien boede i. Droner, helikopter, hunde og højtalere med morens stemme blev brugt til at finde den unge pige, men intet af det hjalp.

Dagene gik og der var fortsat ingen spor efter den 15-årige Nora. Ingen havde set hende, og eftersøgningen havde ikke givet pote. Den 13. august - altså knap ti dage efter Noras forsvinden - blev politiet ringet op af en gruppe vandrere, der havde set et kvindelig.

Liget lå blot 2 kilometer fra ferieresortet, men det lå nede i en kløft, hvor det ikke var muligt at komme til. Politiet måtte derfor have fat i en helikopter, der kunne hejse liget op, og herefter blev liget fragtet til et hospital, hvor der kunne foregå en obduktion.

Allerede samme dag fortalte politiet, at de følte sig sikre på, at det var liget af den 15-årige Nora. Det bekræftede familien lidt senere på dagen.

I dag er der så kommet resultater af obduktionen, og den viste, at Nora Quoirin var i live i hele syv dage efter hendes forsvinden. Hun døde som følge af indre blødninger, som var resultatet af sult og stress.

Indtil videre er der ikke noget på hendes krop, der tyder på, at hun har været udsat for en forbrydelse, men Nora blev dog fundet helt nøgen. Da hun forlod boligen i løbet af natten, skulle hun efter sigende have haft undertøj på.

Læs også

Ung pige forsvundet fra ferieresort - Ny Madeleine McCann sag?

 

 

Dagens Gossip