Frygtelig ulykke: 2-årig pige slår mor ihjel

En blot 2-årig pige formåede at tage livet sin mor, da moren skulle have datteren ud af bilen.

En far kom ud til det mest frygtelige syn nogensinde, da han fandt sin kone bevidstløs med hovedet siddende fast i bilruden på bagsædet. Parrets blot 2-årige datter havde kvalt moren ved et uheld.

Det britiske medie The Sun skriver, at den Hviderussiske kvinde Yulia Sharkoms mistede sit liv efter otte dage på hospitalet, hvor de forsøgte at redde hende fra et frygteligt uheld. Uheldet bestod i, at moren ville løfte sin datter ud af bilen, men af uvisse årsager valgte hun at gøre dette gennem bilens vindue og ikke ved at åbne døren.

Læs også

Eksperter advarer mod ny sundhedstrend: Lad være med at gøre det

Den 2-årige pige kom ved et uheld til at trykke på knappen, som automatisk lukker vinduet i, og det skete mens moren havde sit hoved inde af vinduet. Vinduet kørte dermed op og kvalte moren til to, som mistede bevidstheden.

Smadrede ruden og fik hende på hospitalet

Ikke længe efter kom kvindens mand ud til bilen, hvor han så sin kone ligge bevidstløs med hovedet låst fast af bilens vindue. Han smadrede vinduet og fik sin kone fri, hvorefter han fik hende fragtet på hospitalet med det samme.

På hospitalet forsøgte læger at få liv i den blot 21-årige kvinde, men de kunne ikke få hende til at overleve. Otte dage efter den frygtelige tragedie, blev hun erklæret død af lægerne på hospitalet.

Årsagen til døden skulle findes i, at kvindens hjerne led store skader på grund af ophobning af blod i arterierne.

Den frygtelige ulykke fandt sted den 31. august i år, som var morens 21-årige fødselsdag. Hun efterlader sig sin mand og to børn.

Læs også

Barn havde håndgranat med i børnehave: Kunne være gået af når som helst

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip