Frygteligt: 18-årig pige blev dræbt ved en fejl

Foto: Christian Lindgren / Ritzau Scanpix

En 18-årig kvinde blev ramt og dræbt af skud i løbet af natten. Det var dog en fejl, at hun blev dræbt, da gerningsmændene gik efter en helt anden person.

En af gårsdagens mest læste historier omhandler den 31-årige kvinde, der gik med sit spædbarn i armene, da hun pludselig blev likvideret med et skud i hovedet på åben gade i Malmø.

Nu er Sverige så blevet ramt af endnu en skudepisode, som er mindst lige så tragisk som hændelsen i Malmø.

Denne gang er der tale om en blot 18-årig kvinde, der blev ramt af skud i Stockholm i løbet af natten, og som politiet kunne oplyse var gået bort i løbet af morgenen.

Det frygtelige ved denne skudepisode er dog, at den 18-årige slet ikke var målet, og hun mistede altså livet på grund af en fejl.

Læs også

Ed Sheeran trækker sig tilbage

Det svenske medie Expressen har talt med kilder, der fortæller, at kvinden altså ikke var målet for den dræbende skudsalve, der blev affyret ind gennem vinduet i en beboelsesejendom.

Målet var i stedet en kriminelt belastet mand, der tidligere har været anholdt for røveri, grov vold og narkokriminalitet.

To maskerede mænd flygtede

Det svenske medie skriver, at vidner har berettet om, at det formentlig er to personer, der står bag drabet. De havde nemlig set to maskerede mænd ved gerningsstedet i den vestlige del af den svenske hovedstad.

Kort efter skudsalven mod beboelsesejendommen, flygtede to maskerede mænd i en mørk bil. Det var omkring klokken 01.30 i nat.

Politiet i Sverige har endnu ikke oplyst, og der er nogen sammenhæng mellem drabet på den 18-årige pige i Stockholm og drabet på den 31-årige kvinde i Malmø.

Den 31-årige kvinde kom gående på gaden ved højlys dag, hvor hun havde sit spædbarn i armene. Kvinden der arbejder som læge, burde umiddelbart ikke have nogen årsag til, at hun skulle skydes. Der var dog intet ved det drab, der tydede på, at det var en fejl, som med den 18-årige kvinde.

Læs også

Teenager er i tæt kontakt med Peter Madsen: Vi elsker hinanden

 

Dagens Gossip