Ledte efter sin forsvundne hvalp - Fandt halsbånd og rædselsfuld besked

Foto: Chad Stricker

Chad havde ledt efter sin hvalp i seks dage, da der pludselig lå en forfærdelig besked i hans postkasse.

Juletiden er generelt en hyggelig tid fyldt med gaver, god mad og dejlig samvær med sine elskede. Sådan skulle julen også have været for Chad Stricker, der blandt andet skulle have fejret jul med sine to hunde.

Ghost og den 10 måneder gamle hvalp, Nymeria. Om aftenen skulle Chad ud med sine to hunde på en aften gåtur, men Nymeria kom aldrig tilbage uanset hvor meget han kaldte på den.

Læs også

Labrador-hvalp med skævt ansigt leder efter sin nye familie

Chad ledte efter sin hund i seks dage, men det lykkedes ham ikke at finde sin lille hund. Han håbede, at en anden person måske ville finde hunden, da Nymeria gik med et halsbånd med et stort vedhæng, hvor der stod hendes adresse.

Frygteligt syn

Tirsdag den 19. december var der så gennembrud i sagen, men desværre var det ikke et godt et af slagsen. Chad skulle tjekke posten fra morgenstunden, og det var et rædselsfuldt syn, der ventede ham.

I postkassen lå Nymerias halsbånd nemlig sammen med et brev, der beskrev, hvad der var sket med hans hund.

“Jeg er ked af at informere dig om, at din hund blev skudt og dræbt søndag aften, mens den gravede i mit affald. Den led ikke, og jeg havde ingen fornøjelse i at dræbe den,” lyder det i brevet, der fortsætter:

“Der er en lov om hundesnore, som du burde have fulgt, så jeg behøver at dræbe flere af dine kæledyr,” slutter beskeden.

Foto: Chad Stricker

Beskeden fik tårerne til at løbe ned af kinderne hos Chad, der havde svært ved at forstå, at nogen kunne finde på at skyde hans lille hundehvalp.

Han kontaktede efterfølgende politiet og fortalte dem om hændelsen, men de kunne desværre ikke hjælpe ham, eftersom hans hund gik rundt på en anden persons grund uden at være i snor.

Læs også

Mange tusinde danskere får snart besøg af politiet

 

Dagens Gossip