Galt eller genialt? Kvinde putter brystmælk i hovedet

Foto: TikTok.

En influencer har delt et tip, der er ganske gratis.

Det er nemt at købe sig fattig i alverdens cremer og skønhedsprodukter.

Læs også

Kvinde i vildrede: Nægtet adgang til bryllup på grund af frisure

Men nu har en influencer delt et tip, der er ganske gratis. Hun putter nemlig brystmælk i hovedet. Det er ikke hendes egen - det er derimod en venindes brystmælk, der fungerer som ansigtsbehandling.

Det skriver The Mirror. 

I en video på TikTok deler hun tippet, hvor man kan se hende smøre ansigtet ind i brystmælk og kalder det ligefrem for “flydende guld, der kommer ud af brystvorterne."

"Der er masser af fordele ved at bruge modermælk på din hud. Det eliminerer enhver rødme i din hud, det hjælper mok akne, det bekæmper rynker," forklarer hun.

"Det er faktisk det perfekte tidspunkt for mig at gøre det på, fordi min hud er så så træls lige nu, det er ikke særlig sjovt. Jeg er ekstremt oppustet og har rødme. Og ja, jeg har også puttet det på mine læber, så jeg har smagt min venindes brystmælk,” fortæller hun i videoen.

 

Tre dages behandling

TikTok-brugeren, der kalder sig LilXxtra, lover sine følgere at bruge det i nogle dage og vende tilbage med en opdatering på, om brystmælken har gjort en forskel. 

Efterfølgende påstår hun, at hendes hud fremstår mere “stram og smuk.” 

“Jeg har ingen hudpleje på, jeg sprøjtede bare vand i ansigtet i morges og duppede det med brystmælk. Jeg har ikke noget lys tændt lige nu, jeg sidder bare foran et lille vindue, og det er meget overskyet, ingen sol i dag,” forklarer hun. 

"Men jeg ville bare vise dig den ægte hud, ingen belysning, intet filter, intet. Sådan ser det ud, det er super fast og det er smukt,” slår hun fast.

@lil_xxtra

3 day results from using breast milk on my face! #skincare #skincareroutine #doritosduetroulette

♬ Passionfruit - Drake
 

 

Læs også

Forældrepar til 16 børn: Derfor har de alle navne, der starter med C