Gigantserie søger efter mennesker med skavanker

Foto: Shutterstock.com

Har du et ansigt eller en krop med nogle helt specielle træk, så er det måske dig, som kan få en rolle i Ringenes Herre tv-serien.

Hvis du nogensinde har drømt om at være en del af en kæmpe tv-serie, så er det nu, du har chancen.

En tv-serie baseret på Ringenes Herre er nemlig på vej, og her leder de efter folk til castet. Tidligere har tv-serien søgt efter folk der var lave og ‘grimme’ og nu er der atter en særlig casting i gang til tv-serien.

Læs også

Overvægtige danskere skal opspores og opfordres til at gå i fedmebehandling

Castingbureauet BGT har udsendt en efterlysning efter personer, der har nogle helt særlige og interessante ansigtstræk eller en krop der er særligt opsigtsvækkende.

Helt specifikt søger castingbureauet efter folk der ser ‘funky’ eller ‘usædvanlige’ ud, og som ikke har noget imod at komme på tv.

Sådan skal de se ud

Måske tænker du, hvordan man ser funky eller usædvanlig ud, og til det kommer bureauet også med et svar.

Det er eksempelvis folk med et overbid, brændemærker i ansigtet, lange tynde lemmer, dybe kindben, manglende knogler osv.

Bureauet fortæller, at det ikke nødvendigvis er de ovenstående karakteristika, som ansøgere behøver at have, men at det giver en god ide om, hvad det kræver for at komme med i den nye serie.

Har man forhåbninger om at komme med, så skal man sende et foto af sig selv helt uden make-up. Det er ligeledes et krav, at man kan have arbejdstilladelse til New Zealand, da det er her størstedelen af tv-serien kommer til at blive optaget.

Herunder kan du se et tidligere opslag, da tv-serien søgte lave mennesker til roller i tv-serien.

Læs også

Gigantserie søger lave mennesker

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip