Grædende 6-årig dreng fundet alene på rasteplads uden sko - så gjorde politiet et grumt fund

Ane Sørensen

364 uger siden

|

19/07/2017
Udland
Foto: Shutterstock (modelfoto)
Foto: Shutterstock (modelfoto)
Der ventede det lokale politi et uhyggeligt syn, da de rykkede ud til en rasteplads i Florida lørdag formiddag.

Dagens topnyheder

Politiet blev mødt af et hjerteskærende syn lørdag formiddag lokal tid, da de blev kaldt ud til en rasteplads i den amerikanske stat Florida.

Her havde en forbipasserende bilist mødt en lille barfodet dreng, som gik rundt og græd. Drengen fortalte, at han havde siddet og læst i et magasin, da han kiggede op og opdagede, at hans bedsteforældre var forsvundet.

Det skriver britiske Daily Mail.

Den kvindelige bilist ventede sammen med drengen i en time, til politiet nåede frem til stedet og kunne hjælpe det mindreårige barn.

Drengen gav betjentene telefonnummeret til sine bedsteforældrene. Men da de forsøgte at ringe dem op, var der ikke nogen i den anden ende. Betjenten fik en melding om, at bedsteforældrene havde været involveret i en trafikulykke, men ville vende tilbage til rastepladsen. Omkring 20 minutter senere ankom en hvid varevogn til stedet.

Politiet talte med bedsteforældrene, der sad i bilen sammen med en tredje person. Der lugtede ikke af alkohol, men betjenten bemærkede, at føreren bevægede sig og talte langsomt, svedte utroligt meget og havde udspilede øjne.

James Robert Morey, Charlene Pitts (til venstre) og Andrea Jean Yantone (til højre) Foto: St. Johns County Sheriff’s Office

Under en gennemsøgning af varevognen, fandt betjentene to sprøjter, som var fyldt med en brun væske, flere pilleglas og heroin. 

62-årige James Robert Morey, 56-årige Charlene Pitts og 55-årige Andrea Jean Yantone blev anholdt, sigtet for besiddelse af stoffer og lægemiddeludstyr og varetægtsfængslet tirsdag. 

Drengen er foreløbig i myndighedernes varetægt.

Ung knallertkører gav politiet fingeren - endte med at blive ydmyget på det groveste