Gravid kvindes dilemma: "Min mand forlanger at navngive vores baby efter afdød hustru"

Foto: Shutterstock

Kvinden, som altså venter deres første barn, er havnet i noget af et dilemma. Det kommer efter, at hendes ægtemand forlanger, at deres ufødte baby bliver opkaldet efter hans afdøde hustru.

Der er en kvinde, som først og fremmest fortæller, at hun venter en baby med sin kæreste, havde set frem til at blive gravid. Hun havde sådan håbet og troet, at det ville være med til at sprede lykke. 

Hun er dog i stedet havnet i sit livs dilemma. Det skulle ligeså en situation, der tærer enormt meget på hende. Kvinden - der ønsker at være anonym - har delt et opslag på Reddit, hvor hun fortæller sin historie.

Læs også

Mor i chok: Fejl på hospitalet betyder, at nyfødt datter nu er opkaldt efter heavy metal-band

Histories handler om kvindens ægtemand, som forlanger, at de opkalder deres ufødte baby efter hans afdøde hustru. Han mener sågar, at den gravide kvinde ikke har noget at skulle have sagt i sammenhængen, hvorfor han altså ikke lader til at kunne overtales.

"Situationen er forfærdelig. Jeg har bogstavelig talt ligget søvnløs over det her," fortæller kvinden indledningsvis.

Manden, som hun er sammen med, mødte hun et år efter, at hans daværende hustru havde tabt kampen til kræften og var afgået ved døden. 

De lagde ud med at date "lidt løst" i nogle måneder. Det var dog indtil, at manden åbnede sig op og fortalte, at han havde store følelser for hende, og at han derfor håbede, at de kunne være mere end venner og opbygge noget seriøst sammen. 

Det fik de gjort, og nu har det været gift i et halvt år - og venter også deres første baby.

Graviditeten, som er noget af det smukkeste, man kan være vidne til, og som spreder glæde, blev dog i stedet overskygget af en enorm uvished. Hun var i tvivl om, hvad hendes mand havde gang i, da hun i forbindelse med en ny scanning fandt ud af, at hendes mand havde besluttet, hvad datteren skulle hedde. 

Han havde besluttet, at hun skulle opkaldes efter hans afdøde hustru. 

"Vi begyndte at diskutere, og jeg sagde, at det ikke var okay, at han ”tog en beslutning”, uden overhoved at tale med mig. Jeg ønskede, at vi ledte efter mere moderne navne, men han afslog og fastholdt, at vi skulle beholde det navn, som hans afdøde hustru hed."

"Jeg var så rasende, at jeg end ikke kunne ringe til min mor for at overbringe hende de gode nyheder. Jeg forsøgte igen at tale med ham, men han sagde, at jeg kun hadede navnet, fordi det havde dén betydning for ham."

"Så begyndte han endda at kalde vores baby det navn, og for at gøre ondt værre kontaktede han hendes familie og fortalte dem, at han ville opkalde vores datter efter hende, fortæller den frustrerede kvinde videre."

Hun har naturligvis fortalt sin mand, at hun overhovedet ikke ønsker, at deres datter skal have navnet. Han står dog fast, og hun aner derfor ikke, hvad hun skal gøre. 

Det har medført, at hun føler sig meget stresset, da hun er bange for, at hendes mand føler, at hans afdøde hustrus familie er vigtigere for ham end hun er. Kvinden har det forfærdeligt, og hun har derfor spurgt Reddit til råds: 

"Jeg kan bare ikke vælge det navn... er det mig, der er røvhullet her?"

Læs også

Kvinde død efter mand landede på hende i selvmordsforsøg

 

Dagens Gossip