Kvinde død efter mand landede på hende i selvmordsforsøg

Foto: Twitter

En kvinde er afgået ved døden, efter at en mand, som hoppede ud fra et parkeringshus, landede på hende, da hun gik på gaden nedenunder.

En kvinde er blevet dræbt i en forfærdelig ulykke, da hun blev ramt af en mand, der hoppede ud fra et parkeringshus. Kvinden gik på gaden under parkeringshuset sammen med sin date.

Læs også

31-årige Erica blev dybt forelsket i sin stedfar: Nu er de gift

Den 29-årige Taylor Kahle blev dræbt i den nærmest uvirkelige ulykke i San Diego i Californien kort før kl. 20 søndag aften. Det skriver det australske medie News.com.au.

Manden, hvis identitet ikke er kendt, var i enten 20'erne eller 30'erne, hoppede ud fra 9. etage. På gaden under parkeringshuset gik Taylor, og han endte med at lande på hende. Hun blev dræbt på stedet.

Foto: Twitter

Manden, der sprang ud fra niende etage af parkeringshuset, blev hastet til et nærliggende hospital. Kort efter ankomsten til hospitalet blev han også erklæret død.

Laurel McFarlane, der var Taylor Kahles chef, har fortalt til CBS8, at hendes medarbejder var på date med en mand, som hun havde mødt på nettet, da den forfærdelige ulykke skete.

Foto: Twitter

Hendes chef oplyste også, at det var anden date, de to var på. Tidligere på dagen havde de desuden været i zoologisk have. Da ulykken skete, var de på vej ud for at få aftensmad sammen på en restaurant i San Diego.

I en hyldest til den 29-årige kvinde, sagde Laurel McFarlane, at hun var organdonor, der vil 'redde flere liv og i sidste ende vil hjælpe mange, som hun altid gjorde i sit liv'. Hun tilføjede, at hun ville 'sidde i ærefrygt over hendes utrolige tapperhed og frygtløse valg', og at hun var en 'smuk og stærk person."

Læs også

Mand parterede og spiste sin egen mor: Delte med hunden

"Jeg ved, at Taylor rørte mange, og at hun var en af de gode," skrev Laurel McFarlane i et opslag, som hun har delt på sin personlige Facebook-profil.

 

Dagens Gossip