Gravid kvinde gør chokfund i sin Subway-sandwich

Foto: Facebook/Shutterstock

En gravid kvinde fik sig noget af et chok, da hun fandt ud af, hvad der gemte sig inde i hendes sandwich fra Subway.

Den 21-årige Nerice Moyse besluttede sig for at købe noget at spise, fordi hun følte sig sulten. Det endte med, at hun købte sig en sandwich med tun fra Subway.

Læs også

Hun hentede den dog ikke selv, men fik den i stedet leveret til sin partners bolig, hvor hun opholdt sig. Alt virkede derfor til at gå godt, indtil hun åbnede den og så, at der lå en kniv inde i sandwichen, skriver LADbible.

Kvinden havde en skarp klinge og et gult håndtag, hvorfor man ikke kan være i tvivl om, at den tilhører Subway. Hvordan denne kniv er havnet i hendes sandwich, uden at nogen lagde mærke til det, er dog stadig et mysterie.

Til trods for, at der sommetider kan være tryk på, når man arbejder hos Subway, er der alligevel forskel på, at man kommer til at putte tomater i en sandwich, og at man efterlader en skarp og potentielt farlig kniv i sandwichen.

Ifølge mediet Great Yarmouth Mercury valgte Nerices partner at ringe til den lokale Subway for at fortælle dem om kniven. Her fik de blot at vide, at de ville høre tilbage fra sandwichkæden inden for et par dage.

Foto: Facebook

"Jeg forstår, at alle har en 'off-dag', men man skal være utrolig forsigtig, når man arbejder i et miljø som det," siger Nerice.

"Jeg var sammen med min partner, og vi blev sultne. Jeg er i øjeblikket gravid og får altid cravings, så min partner bestilte en Subway-sandwich fra sin telefon."

"Jeg har lige åbnet den og tænkte: 'Vent, hvad?'. Vi sad begge og var i chok. Min partner ringede til Subway i Gorleston High Street og spurgte om de manglede en af deres gule knive. Og han var ligesom 'Vent. Mener du det seriøst?'."

Nerice sagde også, at hun var 'glad' for, at hvis nogen endelig skulle finde en kniv i deres sandwich, at det var hende, da det ikke ville være rart at 'forestille sig, at et lille barn eller en teenager havde fundet den'.

Subway har forklaret LADbible, at franchisetageren, der driver Subway på Gorleston High Street, har forsøgt at komme i kontakt med Nerice fire gange, siden han blev gjort opmærksom på kniven, der var i hendes sandwich.

"Sundhed og sikkerhed for alle gæster er af afgørende betydning for os, og alle franchiseejere forventes at opretholde høje sikkerhedsstandarder og altid servere produkter til gæsternes tilfredshed," lyder det fra Subway.

"Siden vi blev gjort opmærksom på hændelsen, har vi undersøgt dette grundigt, og holdet undskyldte over for kunden med det samme, da de blev informeret."

"Siden da har franchisetageren kontaktet kunden igen for at løse problemet."

Læs også

Sjælden haj fanget i dansk farvand

De sagde, at de ville fortsætte med at forsøge at komme i kontakt med hende for at finde en løsning på situationen.

 

Dagens Gossip