Luksushotel møder stor kritik: "Serverede" dette foran børnene

30/08/2023 16:13

Mathias Busekist

Udland
Foto: Federico Mazzieri/LinkedIn
Foto: Federico Mazzieri/LinkedIn
En hotel i Italien vækker forargelse.

Mest læste i dag

Sardinien-hotellet Voi Colonna Village trækker overskrifter verden over, efter hotellet traf beslutningen om at lade en bikiniklædt kvinde blive dækket af chokolade. Derefter blev hun rullet ud med resten af dessertbordet.

Efter at være blevet "serveret" med resten af dessertbordet, måtte kvinden, som siden er blevet identificeret som et af hotellets ansatte, ligge til frit skue for de mange mennesker - herunder en masse børn - i hele 30 minutter.

Men den iøjnefaldende tilføjelse til dessertbordet faldt ikke i god jord. Tværtimod.

Gæsterne hævder således, at overraskelsen ikke førte til brede smil, men derimod kollektiv målløshed samt stor forfærdelse.

Foto: Federico Mazzieri/LinkedIn

Chokbølgen ramte blandt andre Federico Mazzieri, en HR-chef, der var til stede med sin 14-årige datter, da kvinden blev rullet ud, skriver TYLA. 

"I går aftes, efter en flot dag i Italien, mens en masse ansatte arbejder hårdt for at sikre, at de mange mennesker ikke manglede noget, var jeg målløs over at se denne scene."

Han tilføjer videre, at han blev ramt af en overvældende følelse af "forfærdelse". Den 14-årige har desuden beskrevet scenerne som "ulækre".

"Hvordan kan sådan en beslutning finde sted, hvor en kvinde, en ansat, bliver betragtet som en tallerken bare for at tilfredsstille nogens vandrende øjne?"

I opslaget hævder han, at han bad om at tale med hotellets ledelse, men at han blev afvist, idet der ikke var tale om en kvinde, men i stedet en "chokoladestatue".

Hotellet endte dog med at trække i land.

"Vi udsender du, din familie, og især din datter, såvel som vores kunder, den største undskyldning på vegne af hele ledelsen," skrev de til Mazzieri og tilføjede:

"Vi undskylder for hændelsen. Vi tager øjeblikkeligt skridt til at håndtere denne hændelse og sikre, at ingen kunder skal komme til at føle sig fornærmede i fremtiden."

Voi Colonna Village hævder elleres at være et eksotisk hotel, som drives efter "principperne for ægte italiensk gæstfrihed".

"Voi Colonna Village er et elegant 4-stjernet resort med udsigt over en af de mest populære kyststrækninger på Sardinien, omgivet af vidunderlig, typisk middelhavsvegetation og med udsigt over det pragtfulde Golfo Aranci," skriver de på hjemmesiden.