Grusom video: Du gætter aldrig hvad hundeejer gør mod sine hunde

08/06/2023 10:02

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Øjenvidner kunne ikke tro, hvilken lidelse dyrene i en Reinickendorfer " hundekennel" blev udsat for.

Mest læste i dag

Mange formodede hundeopdrættere har kun dollartegn i øjnene. De er for det meste ligeglade med dyrenes velfærd. Det handler trods alt om én ting: at sælge så mange hvalpe som muligt.

Det bliver særligt tydeligt, når der er for mange hunde , og arbejdet er overvældende. Spark, slag og misbrug er resultatet.

I en Berlin Labrador kennel hævder øjenvidner at have observeret præcis det. De gjorde dyreværnsorganisationen PETAs opmærksomhed på forholdene på stedet.

Firmaet, der i et stykke tid husede op til 35 dyr, havde allerede flere gange tiltrukket sig negativ opmærksomhed. Der er nu færre end 20 labradorer på stedet.

Som videoen af ​​den ukendte whistleblower viser, bliver dyrene slået med køller. Ifølge PETA er der også forekommet spark og slag.

Dyrerettighedsaktivisterne erfarede, at avlshundene allerede tidligere var blevet behandlet på denne måde.

Da PETA hørte om hundenes skæbne, reagerede organisationen med det samme. Efter anmodning blev TAG24-redaktionen i Berlin informeret:

"Den 27. april informerede vi veterinærkontoret i Berlin-Reinickendorf om situationen på stedet, og i begyndelsen af ​​maj indgav vi også en straffesag til den ansvarlige anklagemyndighed i Berlin."

Det er endnu ikke sikkert, om påstandene er blevet bekræftet. BZ sagde Reinickendorf distriktsrådmand Julia Schrod-Thiel (CDU), at opdrætteren allerede er blevet kontrolleret.

TAG24's ønske lød det: "På grund af undersøgelserne inden for den igangværende proces, kan der ikke afgives udtalelser i sagen."

Det vides ikke, hvornår processen vil være helt afsluttet.

Opdrætteren har allerede afvist anklagerne mod BZ. Din kollega ville blot løse en konflikt og slå luften i processen.

I mellemtiden håber PETA, at opdrætteren vil få forbud mod at holde kæledyr og derved beskytte hundene mod yderligere misbrug og vold.

Du kan se den forfærdelige video her hos PETA.